muay thai trening

Muay thai trening i nåtid

Som for utstyr for å trene og øve i den virkelige muay thai camp i Thailand, er Muay thai avgjørende for boksing leiren for å søke regelmessig, dette utstyret er nødvendig for hver boksing leiren å ha i for å utøve og beskytte farer til kroppen sin som disse followings :

En. En hoppe tau er utøvd utstyr for å trene kroppen for å ha sterke ben med høy activeness.

2. En punching ball er den praktiseres utstyr for å slå og beregne følsomhet for øynene fordi den punching ball kan sprette når det hadde blitt stemplet. Deretter skal bokseren øve å slå raskt, kontrollere kraften til punch for få balansere og praktisere hurtighet for følsomheten av øynene til å sparke mot ballen.

3. En stropp er det beskyttede utstyret fra enhver forstuing finger eller noen riper finger mens punching; bokseren bør vikle fingrene før setter den boksehanske å sparke sandsekk eller praksis til punch.

4. En suspensory brukes av bokseren er det beskyttede utstyret for å redusere faren for noe viktig organ i bokseren uten å forårsake skade fra punching; bokseren må bruke hver gang for å sparke i muay thai stadion.

5. En tenner sliping er det beskyttede utstyret for å redusere faren for eventuelle tann eller munn å bli skadet fra punching, det er den betydelige utstyr som bokseren skal bruke til å bli kjent med og bruke hver gang for å sparke i muay thai stadion eller praksis for å punch.

6. Den boksehansker er praktisert og konkurrerte utstyr, de er avgjørende for boxer og boksing leiren at bokseren skal bruke dem når han eller hun kommer til å øve på å lage hull eller når han eller hun konkurrerer på boksing stadion. Dessuten er det multipliserer av størrelser for boksehansker 4-6 gram med forskjellige priser klassifisert i praktiserte boksehansker til konkurrerte boksehansker som praktiseres boksehansker kan være større og mykere enn de konkurrerte boksehansker.

7. En punch er tilbake praktisert utstyr for å øve for å bokse sandsekk som har form som samme som boksehansker, men det er mindre. Videre er det brukt til å øve for å slå og beskytte noen finger for å bli forstuet og riper når man øver til sandsekk. I Muay Thai leirene i Thailand har mange sandsekker.

8. En boksing pad er praktisert utstyr for å slå med knyttneven, fot, kne og albue for å komme til den betydelige målet for noen del av kroppen klassifiseres i hånden boksing pad, mage boksing pad, lang pad og kne vakt; trener bør ha passende med kroppen for å lokke bokseren å slå med knyttneven, fot, kne og albue på multipliserer av pads til kroppen av trener.

9. En sandsekk er den praktiseres utstyr for å slå med knyttneven, fot, kne og albue, det er den betydelige utstyr som hver boksing leiren bør ha for å bli praktisert av bokseren ved å sparke, kneeing, stansing og dokkefysikken.

10. En manual for å trene kroppen er praktisert utstyr for å teste styrken i kroppen på musklene i nakke og kjeve ved å holde i munnen og løft opp og ned eller praktisere våpenmakt ved å holde av hender og øve for å slå luften.

11. En vektstang å løfte vekten er praktisert utstyr for å teste styrken i musklene for armer og bryst til å være sterk ved å løfte opp og ned.

12. En swing tau er praktisert utstyr for å teste styrken på håndledd, armer og kister ved å binde på tverrbjelken å svinge kroppen opp og ned som blir sett i den videre praktisering av boksing.

13. En timing klokke er timingen utstyr til å øve på boksing til bokseren klassifiseres i hver runde per 5 minutter, og når tiden var gått i 1 minutt, ble det kalt en passering. Deretter, når den tid hadde gått i 5 minutter, ble det kalt en runde. Videre vil bokseren øve på 8 -10 runde når han eller hun har praktisert boksing.

14. Boksere er de shorts med den bredere av klær for bena, kutte ut med flere blanke farger og sy med navnet på boxer og boksing leir på boksere som bokseren må bruke når man øver i boksing leiren og konkurrerer i boksestadionet .

15. En fot wrap er det beskyttede utstyret for å redusere faren for eventuelle foten håndleddet for bokseren ikke å bli forstuet mens sparker sandsekk eller konkurrerer i boksing stadion, bokseren skal bruke det hele tiden når de konkurrerer i boksing stadion for å beskytte noen føtter håndleddet for å bli forstuet fra å sparke en annen bokser.

Leave a Reply