Sett mål for å la “Kumarnthong” til å kjempe i 122 pounds.

Ouan Muengnon har satt som mål at Kumarnthong Chitmuengnon vil vinne Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim eller støtte en av Suek Chit Muengnon på denne 29 november 2016 vakkert med mulighet for å bli mester av 122 pounds på Morchit.

For Suek Phetmuengnon på 29 november 2016 på Lumphinee boksing stadion, vil Ouan Muengnon gjøre listen for Phetmorakot Teedet 99 til å kjempe med Chanenarong Cinbee Muai Thai følge av den andre eller Kaokarat Chitmuengnon slåss med Chokdee P.K. Sanchai Muai Thai Yim, Tawanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim slåss med Kumarnthong Chitmuengnon, Phathakngen Cinbee Muai Thai slåss med Thongphune Sitphananchiang, Saksree Sakburiram slåss med Karnchai Chitmuengnon og Phayakai F.A. Gruppe slåss med Khunluang S. Khongdate.

For fremtiden for Kumarnthong Chitmuennon, har arrangøren Ouan Muengnon avslørt at han har planen i hans sinn at hvis Kumarnthong har vunnet Tawanchai vakkert, sender han en forkjemper for 122 pounds på Morchit boksing stadion på kanal 7 til å kjempe med ham sikkert. Deretter kan det tiltrekke seg fans Muay Thai for å se kampen helt.

Leave a Reply