«Chun» er verdsatt at store boksing leirene aldri la ham være.

I dette øyeblikk, har Chun takket for leder av boksing camp for sammen gjør det imponerende arbeidet til Muay Thai fans uten å forlate. I tillegg har han beundret for Phraranchai, PK Sanchai, Chitmuengnon, Kertchareonchai, Dabphangkongphrab, Sitnumnoi, Arawan, Nayok A Thasala og andre. , de er i hans sinn alle ganger og han ønsker å belønne for deres godbit med sitt hjerte.

 

siste mandag ettermiddag, har Chun avslørt at han har direkte ringte til redaktøren av Muai Siam daglig etter fullføringen av den store kampen Lumphinee mester Kirkkrai. , er han veldig fornøyd med suksessen i hver del med god støtte til Muay Thai fans og spenningen fra par seg å kjempe. Derfor ønsker han å takk for hodet av boksing uansett Pharanchai av Kodea Thungsong, PK Sanchai Muai Thai Yim Sia Khwag, Chit Muengnon av Sia Chit, Kertchareonchai av Kokert, Pangkongphrab av Dabphang, Sitnumnoi av Numnoi, Arawan av Banglee Yala og Nayok A Tha Sala Nayok A og andre.

 

Chun Kertphet sa at alle av dem er som samme familie av ham, han er glade for å delta alle arbeider med ham med kjærlighet.

Leave a Reply