“Ouan” kan ikke garantere for vinnerne fra de to kommer fra forskjellige programmer.

Aktuelle, vil det være 2 par seg fra annet program kjemper dette spillet; nemlig Yodmongkol Muengseema kjemper med Phet A. Phimonsree og Chomhoad overhengende luften kjemper med Yothin FAgruppen i Suek Chitmuengnon 8 August i 2016. Deretter kan det morsomme spillet, men Auanmuengnon er akseptert at han er fortsatt usikkert om vinneren spillet.

 

Suek Chitmuengnon som kringkastes av denne 8 August i 2016 Rachadamnern, Chit Meungnon har gjort listene master ett eller Rambo Phetportoror kjemper med Chuchareon Dabransarakham etter andre eller Sansatan PK Sanchai Muaithaiyim kjemper med Manasak Chitmuengnon, den støtter eller Yodmongkol Muengseema kjemper med Phet A. Phimonsri, Chomhoad overhengende luften kjemper med Yothin F.A. gruppe , Kengkat P. Phekko kjemper med Fahmai PK Sanchai Muaithaiyim, Tawanchai PK Sanchai Muaithaiyim kjemper med Mangkornthong T. Morsri og K. Kai P. Prasit kjemper med Nuengphayak Ph. Chareonphat.

 

Derfor viste Ouan at det er de to enestående par seg fra annet program å slåss med hverandre; nemlig Yodmongkol Muengseema kjemper med Phet A. Phimonsri og Chomhoad overhengende luften kjemper med Yothin F.A. gruppe. Dessuten, de er begge utmerket de, dette spillet blir mer moro for sikker. Deretter bør Muay Thai fans komme å muntre opp for par en dette spillet mye.

Leave a Reply