Det vil sette for junior programmet av “Kertphet”.

tirsdag 2 august i 2016 er Onechainoi Singplapaknoi eller kjente bokseren med liten størrelse klar til å kjempe med en annen utmerket med liten størrelse benevnt Palangphob Ph. Muengphet. Dessuten, han pleide å kjempe med stor ytelse seg. Dermed i denne kampen er leder av boksing leiren kjempefornøyd i form av dette bokser være vinneren av denne kampen enkelt.

 

For Suek Kertphet å kjempe for de små par seg, det bør ikke gå glipp for å se disse par seg Lumphinee Ramintra boksing stadion; nemlig, første eller Offside Huarongnamkhaeng slåss med Sanchainoi Singbansrang fulgte med andre eller Onechainoi Singplapaknoi kjemper med Palangphob Ph. Muengphet og den tredje Khomphet Sitsarawatsia kjemper med Khomphai Mahachaiphattana. I tillegg har Dabwithee Chaingam eller hodet boksing leir eller far til Onechainoi avdekket at i denne kampen Muay Thai fans bør komme å muntre opp for Onechainoi mye på grunn av sin gode praktisere og trening Banplapaknoi i Nakornphanomprovinsen. bør ikke det være problemet for ham selv om hans par en eller Palangphob er kneet bokseren fordi han har kjempet med større ytelse som før.

Leave a Reply