“Kingsang” har takket for alle oppmuntring til å kjempe med “Kaewphayak”.

Kingsanglek T. Laksong har takket for alle oppmuntring sendt for ham etter å ha en ulykke. Men har han følt bedre fra sin sykdom allerede å være klar til å komme tilbake for å praktisere selv. Deretter kan neste kamp han kjempe Suek Chit Muengnon mandag av 2 mai 2016 med Kaewphayak Chitmuengnon.

 

Dessuten vært Kingsanglek T. Laksong eller andre utmerket yrkesmessig bokseren og utmerket ny stjernen i Siam Keela prisen nesten døde etter å ha ulykken sin motorsykkel krasjet bilen. , har han vært nåler for flere inntil han fjerne fra slåss med Phetsuphan P. Daewrungriang. Dessuten, er denne program Suek en Thong Chai kringkasting denne 31 mars 2016; men i denne kampen er han å kjempe fordi han har tatt resten for gjenoppretter fra sykdom.

 

Men i neste kamp kan han komme tilbake å kjempe igjen med hans økende mulige mens du kjører motorsykkel. , denne 2 mai fra hans kamper med Kaewphayak det kan være andre; nemlig Phanphayak Chitmuengnon kjemper med Sangmanee S. Thianpho i 127 pounds som en ledende også.

Leave a Reply