Muay Thai & thai boksing

Lær Muay Thai eller thai boksing i en hederlig treningsleir i Thailand.

For de siste årene, fikk Muay Thai popularitet ikke bare for sportsentusiaster, men også for de på jakt etter den ideelle treningen rutine. Med denne type kickboksing, er det ansett som en distinkt form for kampsport. Selv om den er lik den konvensjonelle form for Kickboks, er det visse forskjeller som skiller den ut. Alle teknikker og prinsipper i Muay Thai kan læres i noen av Muay Thai treningsleire i Thailand. Ved å lære sporten på treningsleir, kan det gi deg en grunnleggende forståelse av sporten, samt måter som gjør den unik fra den konvensjonelle kickboksing.
Primært er det viktig å ha en grunnleggende forståelse av Muay Thai. Du må ta oppmerksom på at denne formen for kickboksing opprinnelse i Thailand og har vært praktisert i tusenvis av år, vanligvis involverer kampteknikker og selvforsvar. Med den konvensjonelle kickboksing, dekker det i utgangspunktet alle typer Indochinese slåss trekk.

mt_Norway2muay thai og thai boksing

Hvis du bestemmer deg for å lære sporten i en av Muay Thai treningsleire i Thailand, vil du lære at det er en åtte-punkts kampene ordningen benyttes i motsetning til den konvensjonelle kickboksing som bare bruker de fire-punkts system. På grunnleggende nivå, betyr dette at enkeltpersoner bare bruke nevene og føtter mens Muay Thai utøvere kan bruke sine albuer, knær, føtter og never når kampene. I Muay Thai, er grappling del av sporten, men det er ikke tillatt i konvensjonelle kickboksing. Det finnes også forskjellige angrep tillatt under midjen området, spesielt på leggen, lyske og andre områder under midjen. Disse er ikke tillatt med konvensjonelle kickboksing.
For mange mennesker, anses de Muay Thai kickboksing som en aggressiv sport med et selvforsvar stil. For de profesjonelle, er det rett og slett bare en kompleks form for kamp. I Thailand er Muay Thai undervist som en sport med vekt på selvforsvar. Med en fullstendig forståelse av forskjellene mellom Muay Thai kickboksing og det konvensjonelle kickboksing, kan det hjelpe deg å bestemme hvilken form for å lære.
Avhengig av alternativet du vil velge, er disse former for kampsport ansett som en konkurranseidrett eller en form for trening så vel som for rekreasjonsformål. Hvis du bestemmer deg for å lære Muay Thai, er det best å velge en hederlig Muay Thai treningsleir for å lære fra de beste jagerfly

 

Leave a Reply