Det bør forutsi fremtiden for Bigbank skal den berømte eller den beryktede.

Bigbank Ch. Khaoyuhaisuzu kan bli for å være den velkjente hvis han kan vinne Kengkat P. Pekko som den andre av Suek Chitmuengnon denne 7 januar i 2016. Deretter har Ouan Muengnon indikert at denne kampen kan påpeke hans fremtid være den bra eller dårlig.

 

Suek Chitmuengnon og Suek hjort Kertphet sendt denne 7th januar i 2016, kan det være Ouan Muengnon, hjort Kertphet og et samarbeid for å ta vare de master; nemlig, Kaokarat å kjempe med Fahmai P. Riengram, den andre en eller Kengkat P. Pekko å kjempe med Bigbank Ch. Khaoyuhaisuzu, Pangtor Ph. Lakbun å kjempe med Tewarit Dabphommahachai, Nareudate The Gulf Pattaya å kjempe med Seisat Paemeanburi, Muengphonlek Dabpommahachai å kjempe med Pentor T. Pran 49, Sangdaew Arawan å kjempe med Mew Ch. Khaoyuhaisuzu og Fluknoi Singbansrang å kjempe med Kongsuek Suranareeyim denne flotte kampen.

 

For prediksjon av Bigbanks fremtidige Ch. Khaoyuhaisuzu, har Ouan Meungnon avdekket at denne kampen kan være en stor påpeke bra eller dårlig fremtidens Bigbank for å overvinne sin par en denne 7 januar i 2016.

 

Ouan har avdekket at Bigbank har sin bedre form med hans god fremtid av boksing, men det bør vente til denne 7th januar i 2016 om sin fremtid kan være i god måte eller dårlig måte.

Leave a Reply