“Kodea” har jublet opp for “Sing” å tjene poeng.

“Kodea Thungsong” har ryddet statistikk bokser kanal 7 eller synge Pharanchai siden han har flyttet å bo med sjefen for Thungsong siste februar 2015. Dessuten, etter at han har vunnet 12 kamper kontinuerlig, og denne 22 oktober 2015 han kan kjempe Rachadamnern boksing stadion selv om han har hans flere ulemper enn hans par en.

 

den annen side, kan han fremover for å tjene poengene etter at han har kjempet Rachadamnern boxing stadium før for å miste for San, Kaew og Sia tidligere kamper. Da har den populære boksing leiren oppkalt Camp Pharanchai i Thongsong distriktet av Nakornsrithammarat provinsen. Videre kan Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan eller sjefen gjøre listen over de par bokserne å kjempe Rachadamnern boksing igjen denne torsdag 22 oktober 2015 for å en million baht. Derfor vil det ha Suek Chuchareonmuaithai og Suek S. Sommai boksing programinnstillinger av Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong som vil ha den elskede bokseren kanal 7 eller synge Pharanchai å kjempe master paret en med Methee Sorchor Tongpadreaw som den første gangen også.

 

Sjefen av Thungsong kalt Kodea har avslørt at han har brakt hans boksere å kjempe Rachadamnern, men de har alle miste deres par boksere uansett San Phraranchai, Kaew Phraranchai og Sia Pharanchai. Derfor bør det akseptere at miljøet og navnene har verre enn sine par seg. Men denne torsdag ønsker synge Phraranchai å sin gode navn å tjene score ved å øve seg godt. Tilsvarende, når han har fjernet seg fra Suek Phunsia i Krabee provinsen på grunn av sin instant sykdom, han har trent seg hele tiden. I tillegg fortalte Kodea at før synge Phraranchai, som har navnet hans tidligere som synge eller Denlanna S. Weeraphon kan endre sitt navn til den gjeldende, han har bundet opp med Chaointree Kerttichareonchai i Nakornthammarat provinsen. Men siden februar 2015 kunne etter at han har flyttet til nye boksing leir han har vunnet sine par seg for 12 kamper, han forstå mesteren skal i rangeringen av 13rd.

Leave a Reply