“Wuttichai” spør i Muay Thai Channel 7 stadion

“Ja skryte mannen” Wuttichai C.Kowyuha Izuzu Muay Thai camp advarsel byrået ikke glemmer løftet om å sende ham kampen i Muay Thai turnering Muay Thai Channel 7 fordi han ønsket å kjempe i kanal 7 farge lenge.

 

“Ja skryte mannen” Wuttichai C.Kowyuha, den berømte bokseren som forsvinner lenge og komme tilbake å kjempe og vinne Mheusila T.niyomsuk i Muay Thai T Sport på Nonthaburi i varte kampen som han lover å sende ham kjempe i kanal 7 farge Muay Thai stadion. Når han vinner, glemmer han ønsker å advarsel byrået ikke løftet om å sende ham kampen i Muay Thai turnering på Muay Thai kanal 7 fordi han ønsket å kjempe i Channel 7 farge lenge.

“Tidligere hodet gym sa at hvis jeg har en god kamp, vil han kjempe i kanal 7 Muay Thai stadion og varte kampen jeg kan gjort det han vil jeg holde løftet med meg også” Wuttichai sa.

“Samart” erklærer

“Payak Nayok” Samart Payakaroon er ikke bekrefte at han kan delta i åpningskampen Isuzu turneringen boksing 25 i Jao Muay Thai på lørdag, desember 6te på Aomnoi Muay thai stadium eller ikke men Muay Thai fans ikke skal bekymre deg. Han ta vare Ritdet, bokseren som vil kjempe i dette programmet veldig godt.

“Payak Nayok” Samart Payakaroon, leder av Pobteeratam leiren sa med Muay Siam reporter i direkte at han ikke er på de innledende kamp Isuzu turneringen boksing 25 i Jao Muay Thai på lørdag, desember 6te på Aomnoi eller ikke fordi han er veldig opptatt på den dag. Han har MC, spille drama og synge en sang. Men Jao Muay Thai Muay Thai fans skal ikke bekymre deg fordi han ta vare Ritdet, bokseren som vil kjempe i innledende kamp med Rungrawee P.K.sandchai Muay Thai gym godt.

“Tidligere hvis jeg ikke gikk til å arbeide, jeg vil ta vare Ritdet jeg ønsker ham suksess med tournament-boksing når tid, men hvis jeg har arbeid å gjøre, jeg jobber fordi jeg har mye arbeid men Jao Muay Thai Muay Thai fans ikke skal bekymre deg. Han er en god gutt og har til hensikt å kjempe denne gangen. Hvis jeg var en fritid i innledende kamp, vil jeg komme fordi åpne-lukke seremonien av Isuzu turnering boksing er en stor, men hvis jeg er opptatt, vil jeg ikke komme. Ikke bekymre deg min boxer fordi vi ta vare ham godt”Samart sa.

Leave a Reply