Samle et samarbeid for å trene “Sanit”

Sorchor Suwit Wongwai bryr seg om Sanit Suwit Muay Thai gym, som vil møte med Ken M. Undaman, så han ønsker å samle den Teamwork tog seg å beseire denne par bokser. Dessuten kan de kjempe i Suek Rachadamnern Super Fight PPTV søndag 16 November 2014. Men er Sia Sommai kjempefornøyd med 100 prosentene å kjempe med funniness.

 

God rating i Suek Rachadamnern Super Fight PPTV, finnes arrangørene å ta tur sette programmene ved å gjøre listen over utmerket 10,000 eller 100,000 baht par boksere å kjempe søndag 16 November 2014 av Suek Sommai Sakulmateta vise de gode resultatene ikke mindre enn andre programmer. Videre har de fantastiske par bokserne å kjempe, som Phetmorakot av Keela Korat School overfor med Khumtrab Suwityim, Chai Sorchor Toipadreaw overfor Phetdam S. Sangakarnchang og Ken M. Undaman overfor med Sanit Suwityim og andre.

 

For Sanit er denne kampen Sorchor Suwit Wongwai virkelig bekymret for ham mye å slåss med Ken M. Undaman eller den berømte som . Deretter kan det ikke være lett oppgaven for ham med alvorlig neven å kjempe. Således, han har samlet et samarbeid for å tog seg vel for å være vinneren. mens Sia Sommai Sakulmateta er sikkerat denne par bokser kan kjempe med munterhet på grunn av sine gode fordeler.

 

SIA Sommai sa med tillit at Ken og Sanit, hver av dem har sin egen fordel; men selv om Sanit har sin bedre form. den annen side, kan han ikke være uforsiktig av Ken også i vant ham.

Leave a Reply