Det er store kampen med lys og lyd Topking serien.

SIA Num toppen King har quaranteed beredskap av topp King World Series sendt denne 15 November 2014 Paris elegante boksing stadion med lys og lyd med 9000 seter. reserverer de fleste franske Muay Thai fans alle seter; Dette programmet har alle samme par boksere som tidligere. Men bør det bekymre Sansatan S. Suradate å møte med den vanskelig oppgaven å kjempe med Ko Inter eller alvorlig par bokseren for første gang.

 

Suek toppen King serien andre boksing stadion oppsettet i Paris, vil det føre av Buakhao Banchamek følgende av de kjente; nemlig Pakorn PK Sanchai Muai Thai Yim, Sansatan S. Suradate, Thongchai Sitsongpheenong å kjempe med de utenlandske par bokserne. For arrangøren eller Sia Num eller Narit Wongphrasertkarn, er han garantert om beredskap for oppsettet av topp King World Series andre boksing stadion i Paris som vil sette Velo Dome National med 9,000 seter. Dessuten, er det forberedelse nesten 100 percents med den franske teamarbeid. Dermed utenlandske Muay Thai fans reserverer seter å se, særlig for Buakhao Banchamek og deres elskede bokseren inkludert av par boksere toppen kongen og Super Fight kamp. den annen side, er selskapet bekymret for Sansatan S. Suradate, som kan kjempe med utlendingen for første gang på grunn av hans mot med den mest alvorlige. Dermed bør han øve seg godt med sin gode forberedelser.

 

SIA Num sa at er det utarbeidelse av oppsett programmet og boksing stadion nesten 100 percents med 9,000 seter. Videre reserverer utenlandske Muay Thai fans seter å se Thai boksere leder av Buakhao og andre. den annen side, det bør være bekymret for Sansatan S. Suradate å kjempe med den mest alvorlige, han bør forberede seg godt til å være vinneren av kampen.

Leave a Reply