Bokserne har kjempet med hverandre før; nå gjør den nye listen over den par å kjempe.

Store sangen eller Thongchai Rattanasuban er virkelig sikkerat paret boksere av Suek Millionnaire en Thong Chai eller den store kampen sendt denne 10 November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium ikke kan opprette skuffelse til Muay Thai fans sikkert. Men selv om i siste, det er flere av par boksere som slåss med hverandre før, denne gangen kan være verdt å betale av fans Muay Thai faktisk på grunn av den nye gjøre listen over par boksere.

 

Store sangen eller Thongchai Rattanasuban eller arrangøren av Suek en Thong Chai og teamarbeid ham har setup den store kampen igjen denne 10 November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Dessuten store sangen fortalte journalister av Muai Siam med tillit at par bokserne av Suek Millionnaire en Thong Chai eller den store kampen denne 10 November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium ikke kan gjøre skuffelse Muay Thai fans selvfølgelig. Videre, selv om det er flere par boksere slåss med hverandre før, denne gangen kan være verdt å betale for Muay Thai fans på grunn av den nye gjøre listen over par boksere.

 

Bird er sønn sa at selv om dette programmet vil ha de par bokserne hevn av, det multiplisere av nye par boksere å kjempe. Videre har han bekreftet at dette par bokser er den underholdt, og Muay Thai fans av Suek en Thong Chai kan imponere som den siste kamper, spesielt for denne kampen å vise skjemaene bra av flere par boksere. Dessuten, for Taksinlek, som nettopp mistet spillet i den siste kamper for 2 ganger, kan han kjempe med den nye par bokseren å være vinneren sikkert inkludert Jojo og Pakkalek, som tok tur til å bli vinneren og taperen, særlig å slåss med hverandre i denne nye kampen. Taperne i siste kampene, kan de har sine gode leksjoner, oppleve for å forberede seg bedre måte uten å bekymre deg.

Leave a Reply