“Phd. Kitti” understreket at hvis Muay Thai fans elsker bokseren faktisk, de bør komme å muntre opp.

PhD. Kitti Paopiamtrab eller provinsielle rektor ved Chachoengsao har quaranteed arbeidet med Sia Yang eller Surapon Narathreekul i Suek Khunsuektrakulyang, som vil kringkaste dette fredag 7 November 2014, at det ikke vil gjøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert. Dessuten, denne program er oppsett med god oppmerksomhet å la Muay Thai fansen se for 7 par boksere inkludert vise konserter med Yinglee Srijumpon for 300 baht. er det verdt å betale, hvis Muay Thai fans elsker sine bokser, bør de være travelt å se fordi den første par bokseren har begynt å kjempe 18.00 *

 

PhD. Kitti avslørte at Suek Khunsuektrakulyang og Suek Sorchorwichitmuengpadraew som kringkastes denne fredag 7 November 2014, han vil støtte fullt og ønsker Muay Thai fans å være travelt for heie opp boksere i dette programmet, som den første par bokseren har begynt å kjempe 18.00 * , hvis de kommer sent, de kanskje savne denne godt program.

 

For par bokser av Suek Khunsuektrakulyang kringkasting denne fredag 7 November 2014 Lumphinee Muay Thai stadion, Sia Yang eller Surapon Naratreekul har invitert Phd. Kitti Paopiamtrab eller provinsielle rektor Chachoengsao, Sorchor Wichit Padraew, Sorchor Toi Padraew og samarbeid med nye arbeidsgruppen å støtte master par bokser av Yodlekphet A. Sangtawee å møte med Uaisaopor Sucheebameekaew etter andre par bokser eller Sanwangchai J.S.P. å møte med Fah T. Sangthiannoi Phetnamngam S. Meeudorn å møte med Phetbankwag S. Sommai, Yodsiam Sorchor Wichitmuengpadraew å møte med Laisia Orbortor Nonethong, Rachasak Teedet 99 å møte med Ngaophayak Orbortor Nonethong. Videre etter avslutning dette spillet kan master par boksere delta i konserten i Yinglee Srijumpon også.

Leave a Reply