En kamp er nok

En kamp er nok, Piyapetch krig på tirsdag 5 August, to beste bokseren Sulek W.sangprapai Muay Thai Camp fra Petch LumPiNi kamp med Thaksinlek Kiattiniwat Muay Thai trening leiren fra Kunsuekwansongchai i vekt 125 pounds. De er i varm og interesse å se. Mr.Tang er glad for å holde varme kampen.

Petch LumPiNi foreslår god Muay Thai programmet på tirsdag 8 juli er kampen over millioner Petchyindee krig, Yodwicha P. Bunsit kamp med Petchbunchu F.A. gruppen sammen med god bokseren. Muay Thai fans vil deretter se Piyapetch krig på tirsdag 5 August. Denne kampen ikke bør gå glipp spesielt viktig kampen for å bevise boksing ferdigheter fra to hot krigen er Sulek W.sangprapai fra Petchyindee htat seier Palanftip N.sripoung stoppe boksing lenge. Denne gangen Superlek vil kjempe med Thaksinlek Kiattiniwat på Wansongchai krig på skjemaet frisk.

“Favorited boxer” Sangmanee S.teanpor kjempe i to kamper er av interesse. Mr.Tang, Piyarat Wachirattanawong eieren av dette programmet kommer til sa at “jeg ikke fokus på fremme bortsett fra Superlek med Thansinlek i vekt 125 pounds. Jeg trenger ikke sies om andre kampen, men vi må sette mange kampen spesielt den andre kampen av SamA kamp med ET som bare vinne Keawkangwal som gjør båten trist og mumle mange dager så Muay Thai fans i Thailand ikke kan leve i fred..

1 thought on “En kamp er nok

  1. Mike Griffin

    Mr.Tui Sangmorakot bekrefte og klar til å støtte Samingyok Bawkongsueb og Jaising Soomlampang viser en god form i den siste kampen Jao Muay Thai å være den beste bokseren for Muay Thai fans på channel 3 i årets selvfølgelig.

    Mr.Tui Sangmorakot, en pådriver for Jao Muay Thai på Muay Siam Aom Noi boksing stadion sa etter Samingyok Bawkongsueb og Jaising Soomlampang viser en god form i den siste kampen som han bekrefter og klar til å støtte Samingyok Bawkongsueb og Jaising Soomlampang som viser en god form i den siste kampen Jao Muay Thai å være den beste bokseren for Muay Thai fans i Thailand på channel 3 i årets selvfølgelig.

    “Tidligere ansatte rapporter hvor de slåss og hvordan skjemaet så jeg sa med hodet at, ikke skal han bekymre deg. Hvis de ønsker å kjempe med noen eller hvor i stor kamp eller turnering, bare fortelle meg. Jeg er klar til å gi dem plutselig men jeg vil sende Samingyok og Jaising å kjempe i boksing turnering igjen fordi jeg vil de bli en topp bokser som en stjerne for Jao Muay Thai på Muay Siam Aom Noi Muay Thai fans i årets”Mr. Tui bekrefter.

Leave a Reply