“Sakulchailek” har møtt den vanskelig oppgaven.

Sakulchailek Dabphangnakornbarn er veldig glade for å kjempe med Khaokarat Chitmeungnon Muay Thai leir i PhunSia Muay Thai turnering, det bør akseptere at han har sin erfaring mindre enn hans par bokser. Men prøvde han å kjøre sin beste plikt mesteren av kanal 7 og mesteren av PhunSia Muay Thai turnering i den neste sjansen.

 

Siden Senior ordfører sersjant Nithisit Tangsirisakulthai har vært arrangøren, opprette Sakulchailek Dabphangnakornbarn likevel det gode arbeidet ved ikke å miste til noen for 10 kamper. Deretter, hvis han kan overvinne Khaokarat Chitmeungnon i PhunSia Muay Thai turnering, han kan forstå mesteren av kanal 7 som begrepet betingelsen.

 

Senere, har Sakulchailek god sjansen til å avdekke med journalister at han er veldig glade for å møte med Khaokarat eller mesteren av PhunSia Muay Thai turneringen også. Dessuten, han akseptert at Khaokarat har sin mer opplevelser enn seg mye.Således, han ønsker å kjøre sin plikt som best å forstå mesteren av kanal 7 og mesteren av PhunSia Muay Thai turneringen i fremtiden. Da ønsker han å være takknemlig for Dabphang og Dabsak Kongphrab å vie seg for ham. Han kan derfor være mesteren av PhunSia Muay Thai turnering med hans beste prøver.

Leave a Reply