“Khwankhao” har god kropp tilstand å kjempe med “Yodwicha”

Khwankhao av Rattanabundit universitetet har holdt seg Sangmorakot Thai boksing stadion for å trene Yodwicha P. Bunyasit for å kjempe med Kaimookkhao S. Kerttiwat Camp i den store kampen 11st juni 2014 Rachadamnern Thai boksing stadion. Dessuten bekreftet Tone T. Rungthip at begge kan trene seg vel, Muay Thai fans ikke bør være bekymre seg om dette emnet.

 

Før kampen fotball kamp 2014 for 1 dag, båt eller Nattadate og Mit Nakorn kan hjelpe hverandre til installasjonsprogrammet for den store kampen ved å bringe de berømte par bokserne å kjempe. Dessuten har Yodwicha P. Bunyasit eller utmerket bokseren Siam Keela Award og Kaimookkhao S. Kertthiwat sluttet i dette programmet.

 

Senere, har journalistene vært åpenbart fra Tone T. Rungthip Muay Thai camp at Khwankhao av Rattanabundit universitetet har holdt seg Sangmorakot Thai boksing stadion for å trene Yodwicha P. Bunyasit hver dag for å kjempe med Kaimookkhao S. Kertthiwat. Mens Yodwicha har kjempet med Phetbunchu Bophlabunchu også.

 

Tone avslørt at her finnes flere av de store størrelse trenerne til praksis, Khwankhao besluttet å trene her. Mens Yodwicha har praktisert å kjempe med Phetbunchu også. Dermed den godta at Phetbunchu er sterkere for å kjempe med sin par bokser uten å bekymre deg.

1 thought on ““Khwankhao” har god kropp tilstand å kjempe med “Yodwicha”

  1. Andy Born

    Yodwicha vokser hver dag. I dag hans vekt er for stor for jagerfly i Thailand, da hans Muay Thai camp må sende ham til å kjempe i utlandet.

Leave a Reply