“Song” avtalt “Banken” å kjempe.

Sommai Sakulmateta bekreftet at tidligere Thongchai Rattanasuban enige om å la Superbank av Rattanabundit universitetet å kjempe med Seksan A. Khwanmueng i Suek Sommai og Suek Charumeung i den store kampen sendt denne 12nd juni 2014 Rachadamnern Thai boksing stadion sikkert.

 

Sommai Sakulmateta eller arrangøren i Suek S. Sommai og leder av Palangmai gruppen viste til journalister av Muai Siam etter justering navnet par boksere i Suek S. Sommai og Suek Charumueng for store kampen 12nd juni 2014 Rachadamnern Thai boksing stadion allerede. Dessuten, det siste han snakket med Bird er sønn allerede og han enige om å la Superbank kampen i store kampen 12nd juni Rachadamnern Thai boksing stadion med de velkjente star bokserne Vennligst Muay Thai fans.

Leave a Reply