Det er tid i Thailand for “Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp” å skinne i himmelen.

BigSong ønsker å bevise om nye utmerket bokseren SuekOneThongChai eller Taksinlek Kertniwat Muay Thai Camp kan møte med den elskede bokseren studenter eller Sangmanee SorThianpho Muay Thai leiren. Videre Taksin kan ikke bli beseiret lett og det siste han kan beseire Lamnammoon som eksempel ham. , han kunne sende denne rundt sikkert.

 

, BigSong eller Thongchai Rattanasuban ville alle å ta øynene Taksinlek Kertniwat Muay Thai leiren for å bli den nye superstjernen av boksing. Dessuten, denne onsdag 7 mai 2014, kan han møte med Sangmanee SorThianpho Muay Thai leir i 122/124 pounds etter at Muay Thai fans i Thailand har kalt for ham. Selv om mange har sett at Sangmanee kan ha flere fordeler enn Taksinlek, men denne time Taksinlek er den utmerket etter å ha vunnet Lamnammoon Sakchaichot for to ganger.

 

Videre sa BigSong at det ikke bør ta for gitt om Taksinlek men han er bare 17-18 år gamle; men har han god form med sin godhet og venstre knyttneve. den annen side, er Sangmanee bokseren kjemper avhengig av tid, Taksinlek ikke kanskje beseiret lett etter at han har vunnet Lamnammoon. Dermed bør det tror BigSong som har analysert om denne situasjonen denne par bokser sist tirsdag kveld.

2 thoughts on “Det er tid i Thailand for “Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp” å skinne i himmelen.

  1. Michael Peck

    “Darling av driveren” TheStar Sengsimeiw Muay Thai camp bekrefter å være en bokser stjerne som Rittewada Sittikul som viser sin form og imponere Thai boksing fans i den siste kampen kanal 7 av knockout Rungkiat Sagami Muay Thai treningsleir fordi han forberedt på å kjempe veldig hardt og har nybygger men ikke undervurder.
    Muay Thai krigen av 7 fargen på søndag 20 juli på WigMorChit Muay Thai stadion, Mr.Chun ta en viktig kamp i Thestar Sengsimeiw Muay Thai leir i vekt 143 pounds som han avslører “han trening så hardt i denne kampen fordi han har en kamp med en topp bokser, Rittewada som viser sin form veldig varmt og imponere Thai boksing fans i Thailand på knockout Rungkiat. Han bekymrer bare litt, men forberede kroppen til å bekjempe og ikke vær redd. Hvis slag ikke er arbeide i første runde, bruker han kneet i siste runde.

  2. John Jit

    Sak Rangsit, et stort hode Sakrangsit Muay Thai Camp åpne hans sinn med Muay Siam journalister om glad følelsen at Kitti og Petcheak Sakrangsit Muay Thai leiren, to beste boksere i hans gym inn i boksering 7 farge allerede i siste rangeringen og tror at hvis det er fortsatt en sjanse, de vil konkurrere for Muay Thai championship på kanal 7 samt noen.

    Nyeste rekkene av Channel 7 nylig utgitt versjon, Kitti er på andre runner-up i vekt 102 pounds og Petcheak er i sjette runner-up i vekt 105 pounds. Jeg tror at hvis våre bokser opprettholde sine standarder som er forenlige, deres neste rangert blir bedre. Hvis de er heldige, vil de konkurrere for mesterskapet på kanal 7 samt noen. Dermed vil jeg spørre boksing fans jubler og følge mine boksere i Sakrangsit Gym kontinuerlig. Dette er min lille treningsstudio som tar vare med hjertet vil ikke skuffet boksing fans sier Sak Rangsit.

Leave a Reply