Aldri være redd for en utmerket.

Teeteedet 99 bekreftet at han er aldri redd for utmerket konkurrenter, bortsett fra økende vekt. Dermed bør det vennlig hilsen for samarbeid å ta vare dette emnet før han ikke kan stå dette også.

 

Teeteedet 99 eller sjefen Teedet 99 åpenbart til reporteren Muai Boym at alle gangene han er aldri redd for god konkurrenter, bortsett fra økende vekt at han ikke kan gjøre listen som hans foreslår. Dermed skal et samarbeid ta vare dette emnet før han ikke kan stå dette også.

 

Teeteedet 99 sa at han prøvde ikke omsorg for kritikk av seg selv av noen på grunn av hans kjenne seg vel; men kan ikke han stå dette tar fordel atferd faktisk. Neste gang kan han dermed foreslår tre nivåer av vekt for ham å velge. Da, håper alle utføre med denne regelen.

1 thought on “Aldri være redd for en utmerket.

  1. Mark Rick

    God form av Eakmongkol kylling fem stjerner Gym imponere Thai boksing fans, tidligere mesteren av Institute of Thailand i vekt 115-116 pounds å vinne Tampetch A.Pimolsri og Vennligst boksing fans på turneringen millioner baht i Thai boksing fans fond ved Radchadamnern. At Bangju P.Saman gå med stolt rundt boksering og sa til daglig Muay Siam som “Eakmonkol kommer til å vise sin gode skjemaet på nytt selv om han tap Wanchana A.Bunchuay på Songkla fordi han har å tap hans vekt 3 pounds. Han kan kjempe med noen i vekt 118 pounds.

Leave a Reply