muay thai & thai boksing i Phuket

Phuket city Informasjon

En turistmål på sør-vestlig side av Thailand, øya Phuket (uttales ‘poo-get’) er rett og slett fantastiske. For mange, har Phuket alle ingrediensene som trengs for å lage en perfekt ferie. Turister besøker Phuket kan forvente myke sandstrender – en rekke som strekker seg bokstavelig talt miles, og varme, krystallklart vann, full av marint liv og perfekt for både dykking og snorkling.

Kysten av Phuket er en sann blanding av viker med sandstrender og knauser, og dramatiske kalksteinsklipper, med mange av de viktigste turisme alpinanlegg blir gruppert på øyas vestlige kystlinjen, som Kamala Beach, Karon Beach og også Patong Beach. De som leter etter noe litt annerledes til strendene vil finne at Phuket tilbyr også frodige områder av regnskog, store kokos plantasjer, rismarker, elefant trekking, seiling, safari, bambus rafting og selv strikkhopping, som ikke er for pyser.

Phuket er den største øya i Thailand. På 540 kvadratkilometer, er det omtrent samme størrelse som Singapore. Litt over en time med jet fra Bangkok eller Singapore, og med daglige forbindelser til de fleste store asiatiske flyplasser, er Phuket har en ideell beliggenhet for en kort pause eller en avslappende ferie.

Valuta er den thailandske Baht. Foreløpig (2012) rundt 31 baht til US $ 1 og flyter mellom 29 til 32 for det meste av 2011. Sjekk ut vårt praktiske Valutakalkulator å finne verdien i din egen valuta.

Turisme – I det siste tiåret har denne industrien blitt den største earner for området, og det fortsetter å vokse. En av de største problemene er nå hvordan å beholde fordelene av turismen samtidig opprettholde den naturlige attraksjoner som brakte de besøkende her i første omgang.

Phuket får nå mer enn 3 millioner besøkende hvert år, og dette tallet er økende. Området er et populært feriemål for både asiater og folk fra Vesten.

Bildene av Phuket og kart over Phuket, slik at du kan finne adressen til noen Muay Thai leire i Phuket.

Det er mange Muay Thai leire i Phuket i Thailand. Hvis noen Muay Thai treningssentre i Australia ønsker å trene muay thai i Phuket, kan du kontakte oss

Leave a Reply