Justere fabelaktig listen over Chedsee par boksere.

For Suek Muai Thai Ched se på søndag 15 desember 2013, vil det være endring av listen par bokser fra opprinnelige par bokser eller Kengkat P. Pekko overfor med Sornthong S. Yingchareonkarnchang å kjempe som de andre par bokseren i stedet. Men selskapet Chun Kertphet og dommerne av kanal 7 vil opprette storheten av programmet ved øke master par bokser eller Chalarmthong overfor med tsunamien.

 

Dessuten avslørt Singkaserm at på søndag, vil det være endring av listen par bokser fra den opprinnelige eller Kengkat overfor med Sornthong som master par bokser være den andre. På den annen side, blir det en økende gjøre god vurdering av kanal 7 i Suek Muai Thai Ched se ved å legge en annen alvorlig par bokser mellom Chalarmthong Sitphanon eller i toppform bokser som bare overvinne Aphisit KTyim vakkert å møte med Tsunamni Ch. Chaiwat i 132 pounds. Så, disse utmerket 2 par bokser kan gjøre storheten til programmet for sikker.”

 

Derfor vil det være andre flott par boksere; nemlig Sakulchailek Dabphangnakornbarn overfor Sangthian S. Sornsing muay thai leiren og de første par bokseren eller Onemeechok Phuhongthong overfor med Chiabkhad P. Phongsawang muay thai treningsleir også.

Leave a Reply