muay thai & thai boksing i Thailand

Hvis du ønsker å opplæring eller lære muay thai i Thailand fordi Thailand har mange thai treningsleire og treningssentre. Så du informasjon av Thailand er viktig.

Thailand er et fantastisk turistmål med sine mange attraksjoner. Noen besøker Thailand for første gang ville bli tiltrukket tilbake å besøke dette landet flere ganger på grunn av sin fantastiske naturattraksjoner. Thailand er kjent for en rekke ting, inkludert sin majestetiske elefanter, hundrevis av vakre øyer med endeløse strender, unike arkitektur og selvfølgelig Muay Thai. Hvis du går til noen Thai land, informasjonssenter det ville være en egen logg for Muay Thai. Derfor, hva er muay thai? Det er en eldgammel kampsport form, noe som er typisk boksing med en unik vri på det. Det er også den nasjonale idretten i Thailand.

Som en første gang turist til Thailand, ble jeg naturligvis fascinert av de endeløse strendene i alle øyene. Det var utrolig morsomt og en rekke aktiviteter for å hengi seg til nesten hvert sted. Utstyrt med en Thailand informasjonsheftet jeg begynte å utforske skjønnheten i landet på min egen måte. Alt om Thailand var vakker, klima, øyene, strendene, bygningene arv, de buddhistiske helligdommene, de enorme elefantene bare for å nevne noen. Men det var denne ene tingen overalt strekker seg fra styrene til plakater om Thailand informasjon, som snakket noe om muay thai.

Jeg visste at muay thai var en svært gammel form for kamp sport svært lik boksing. Men, det var alt jeg visste. Noe holdt trekke meg mot dette kampsport form og lo, ble jeg stående i en Thailand informasjon for turister disk i en spesielt fantastisk øy søker mer informasjon om muay thai. Jeg ble fortalt at dette er en veldig dyp og ren form for kampsport, som gjør sinnet og kroppen sterk. Jeg er ikke en person for sport, men noe om en muay thai dro meg mot det. Jeg endte til slutt opp i en slik Muay Thai treningssentre for å lære mer om sporten. Jeg selvfølgelig hadde ikke mye tid igjen til å bo i Thailand derfor jeg ikke melde meg i leiren, men jeg fikk til å prøve å finne ut sannheten om denne vakre form for sport.

Hvis du ønsker å trene muay thai, den muay thai trening thailand informasjonen hjelpe deg om muay thai avansete trening for Muay Thai jagerfly eller en nybegynner.

Stol på meg venner neste gang du søke etter noen Thailand informasjonen ikke glem å sjekke detaljene i muay thai og sikre at du kommer til å tilbringe litt tid i det minste se en thai boksing (muay thai) kamp i aksjon. Vel Thailand informasjonen kan være enorme og kjøre inn i sider som dette landet har så mye å tilby, men muay thai skiller seg ut blant dem alle majestetisk.

Thailand er delt inn i 78 provinser, som er gatered inn i 5 grupper av provinsene etter plassering. Phuket provinser er små provinser, men det er den største øya i Thailand. Hvis du ønsker informasjon om Phuket i Thailand, kan du lese Phuket side. Becuase Phuket har god muay thai trening i Thailand.

1 thought on “muay thai & thai boksing i Thailand

Leave a Reply