Bare kjempe i egenvekt.

“Palae” eller Kertthongrit Sitbunmee avslørt at “han aldri tvist om paret å kjempe, men hvis det er den passende vekten å slåss, han er klar til å kjempe for sikker. Dessuten, nå er han klar til å kjempe med Nong O av 5 stjerner kylling som en annen kamp med tilstanden hans god kropp å sikre for å vinne.”

 

57 Suek Lumphinee bursdag sendt på tirsdag 3 desember 2013, er det av interesse gjeldende mye etter Sia Nao har laget lister over flere kjente boksere å bevise sine talenter for å forstå for mesteren med historien for 9 par boksere som muay thai fansen alle beundrer.

 

Etter Kongsak Sitbunmee har gjort listen for å se Nong O 5 stjerner kylling i denne kampen, journalistene hadde vært åpenbart fra Paelae Kertthongrit eller talentfulle trener sitte Bunmee boksing Camp ligger på Amphur Phrakhonechai i Burirum provinsen at “For denne kampen, Kongsak har trent seg utmerket uten problem men i denne tid han har til å kjempe i 132 pounds. Men hvis selskapet hadde vurdert godt om dette emnet, ville han ikke bestrider om dette emnet for å kjempe med sin full ytelse.”

 

Paelae viste at “Nong O, tok han tur til å vinne og tape ham for hver 1 tid og deretter for siste gang, han sluttet for å være på plikt soldat i en lang tid før å kjempe på denne kampen, så han var taperen. Men nå han nettopp hadde beseiret både Phetphanomrung og Phetbunchu, bortsett fra bare Sanchai, så han er trygg mye å være vinneren, spesielt for sin å ha god kropp tilstand å kjempe. “

Leave a Reply