Har potensiale til å kjempe i eller utenfor i Thailand.

Keng er ikke redd for noen bokser å kjempe, bortsett fra for ikke å ha programmet å kjempe bare, så Keng eller Sittichai Sitsongpheenong ønsker å be om selskapet å gjøre listen over ham til å kjempe kontinuerlig uansett kjemper i landet eller utenfor landet fordi han ønsker for å kjempe for alle med tilstanden hans god kropp. Videre han blir for å være en annen internasjonal bokser og tidligere Sia Tim eller Timathee Thammacheewa har sendt ham til å kjempe i utlandet å skaffe penger i landet for flere kamper.

 

I det siste, hadde han beseiret Migel Phichitheelo eller franske bokseren i bare 3 runder siden hadde kjempet i réunion i Afrika fra tidlig september til slutten av November. Men hadde senere han sjansen til å kjempe i Suek Muai Dee Witheethai på Imperial Ladprao sendt på sist lørdag 23 November 2013 å beskytte hans Thailand mester Vær vekt og han kunne vinne Daterit Phoptheeratham vakkert. I tillegg avslørt Sittichai at “etter siste kampen kjempet på Reu island, han hadde aldri kjempet med noen igjen selv om tilstanden hans kropp er bra. Derfor ville jeg kjempe uansett i eller utenfor landet med min gode øving, så jeg vil gjerne be arrangøren å gjøre listen over meg å kjempe kontinuerlig uten at skuffelsen sikkert.”

Leave a Reply