Monthly Archives: November 2020

En komplett tilnærming til helse med Muay Thai

Det er utrolig hvor mye Muay Thai har vokst det siste tiåret, og hvordan det ble vedtatt av tusenvis av mennesker over hele verden. Denne kampsporten er en millenary tradisjon fra Thailand med en lang tradisjon dypt forankret i hjertet og sjelen til thailandske folk. I dette landet har alle vært i kontakt med Muay Thai minst en gang i livet, og barn blir undervist på denne disiplinen som den aller første sporten å delta i.
Men, mer enn en nasjonal sport, Muay Thai er en ubegrenset kilde til helse og fitness, og det har blitt en revolusjonerende tilnærming til å gjenvinne og opprettholde ulike aspekter av folks helse. Folk bruker denne sporten som et alternativ for vekttap, spesielt for de som ikke liker utallige timer i kjedelige cardio maskiner. I stedet kan Muay Thai være en morsom øvelse å trene med nye venner, og en fantastisk mulighet til å faktisk lære noe mens du mister vekt.
Denne sporten er også kjent som kunsten av de åtte lemmer, og det er fordi det faktisk gjør at du beveger hele kroppen, lære deg hvordan du bruker fleksibilitet og bevegelse ferdigheter. Det er en utfordrende disiplin som vil få deg til å svette, men en morsom opplevelse å lære, og en utmerket mulighet til å mestre en sport som faktisk er bra for helsen din. Men hvor bra er det og hvorfor?
Muay Thai vil få deg til å bevege kroppen din, og den kombinerer aerob trening med anaerobe øvelser og kroppsvektøvelser. Dermed vil du trene ditt hjerte og muskler samtidig uten bulking opp for mye og bli overdrevet stor. I stedet er Muay Thai fokusert på å gjøre deg mer fleksibel og hjelpe deg med å opprettholde en rytme av intens trening. Med tiden vil din kardiovaskulære helse forbedre seg dramatisk, og du vil kunne gjøre mer enn du gjorde i din første leksjon.