Monthly Archives: September 2020

Grunner til å velge Muay Thai on the Weekend

Hvis du er ute etter ting å gjøre i helgen, så en dag med sparker, punching, og sparring kan høres spennende og givende. Muay Thai er en kampsport som har blitt utrolig populær som et treningsprogram over hele verden. I Thailand er hele treningsleirer dedikert til sporten med overnatting for kort- og langtidsopphold. Hvis du planlegger en ferie og ønsker å delta i noe annet mens du lærer om kulturen i destinasjonen din, bør Muay Thai bli en del av din erfaring. Som en ny stil av fitness ferie, lære mer om hva du kan forvente på din østlige ferie.
Thailand er det mest ettertraktede internasjonale feriemålet. Landet tilbyr sine besøkende årlige festivaler, den fineste maten, og en mengde interessante aktiviteter fra innendørs sport til utendørs sightseeing. Du kan utføre mixed martial arts klasser som en del av en ferie opplevelse i Thailand. Denne unike muligheten er en av de mest spennende måtene å reise på. Ikke bare får du se severdighetene i det eksotiske reisemålet, men komme til å jobbe med dine treningsmål. Mange opplever at et treningsprogram som utføres mens du er på ferie, er en av de raskeste, enkleste og mest spennende måtene å oppnå helse- og treningsmål på.
Lag en Muay Thai treningsleir en del av ferien din
Hvis du planlegger en ferie til et internasjonalt reisemål, og du ønsker å holde deg i form, så Thailand er det beste valget. Øya Phuket i Thailand introduserer en spennende og fartsfylt Muay Thai boksing treningsleir. Treningsleiren ledes av erfarne Muay Thai bokseinstruktører som sikrer at alle elevene har det gøy mens de får de ønskede fysiske resultatene. Mens Muay Thai krever engasjement og en endring i tankegangen din, er det en av de mest givende aktivitetene du noensinne kan oppleve. Muay Thai treningsleir ligger i Phuket, og tilbyr innkvartering. Du kan forbli i frodige omgivelser med utrolig tropisk utsikt mens du arbeider med vekttap eller generell fitness. Muay Thai er fartsfylt, det er utfordrende, men det er til slutt givende. Når du utfører mixed martial art, vil du utvikle muskelstyrke, fleksibilitet og stabilitet mens du lærer selvforsvar. Enten du ønsker å utføre Muay Thai i helgen eller vie ferien til den utrolige sporten, er det den beste opplevelsen å besøke en Muay Thai treningsleir på din neste ferie! Fra vakker innkvartering til spektakulær utsikt og varig fitness, planlegg din Muay Thai ferie i dag.