Monthly Archives: October 2019

Vakker øy for Muay Thai

Det er mer enn 1,000 øyer i Thailand, men Phuket Island er den mest populære en minst når det gjelder reisemål. Dette er også den største øya i Thailand. Reisebyråer kan bekrefte at når folk ser etter ferie alternativer i Thailand de vanligvis ser på Phuket. Folk fra hele verden besøker Phuket, inkludert kjente kjendiser.
Men dette betyr ikke at de som ønsker å reise på et budsjett kan ikke gå dit fordi det er overnatting for hver kategori av mennesker og Thailand er et land hvor du kan finne relativt billig mat og andre produkter.
Hva folk liker mest om denne eksotiske øya er den utrolige naturen-vakre hvite strender, uforglemmelige solnedganger og dusinvis av aktiviteter som de kan gjøre der-fotturer, trekking, seiling, svømming, dykking og… Muay Thai trening!
Muay Thai er blitt en ekte fitness aktivitet rammet i de siste årene fordi mange eksperter har innsett de mange helsemessige fordeler som denne gamle sporten leverer. Selv om Muay Thai (Thai boksing) startet som en kampsport og bekjempe dyktighet for beskyttelse, er det nå mest brukt av folk som ønsker å gå ned i vekt, komme i form og forbedre deres helse.
Muay Thai trening består av ulike øvelser, inkludert skygge boksing, punching pads og mange forskjellige styrke og cardio øvelser. Ikke bli skremt av denne informasjonen fordi selv om du er en nybegynner som har vært inaktiv i lang tid vil du ikke ha problemer med opplæringsprosessen.
Dette er selvfølgelig sant bare hvis du delta i en Muay Thai treningsleir og heldigvis, det er dusinvis av leire i Phuket. Disse leirene har profesjonelle instruktører (vanligvis tidligere eller nåværende Muay Thai jagerfly), og de kan arbeide med hver kategori av studenter-menn, kvinner, nybegynnere, avanserte idrettsutøvere etc. De vil overvåke og analysere fremgangen din og foreslå deg de beste øvelsene for fitness mål.
Hva du trenger å huske er at denne treningen er veldig interessant, og du vil ikke føle seg lei et øyeblikk. Selvfølgelig vil den tiden du vil bruke mellom trening klasser forbedre den følelsen-du vil være i stand til å slappe av på stranden, besøke kjøpesentre, naturlige og historiske attraksjoner og gjøre mange andre ting.