Monthly Archives: September 2019

Fordelene med en Muay Thai Weekend

Den høye dunk av et spark, det smellkyss av boksing en boksesekk og dunk av hoppetau som den treffer gulvet. Dette er de kjente lydene fra en actionfylt Muay Thai treningsleir. Ettersom flere mennesker fra hele verden viser interesse for denne utrolige sporten, sparring i helgen er den mest spennende aktivitet og profesjonell sportsbegivenhet i Thailand. Nå kan du oppleve en ne ta på fitness når du reiser til Thailand for å utføre kampsport. Opprettet for å levere maksimal effekt med utrolige helsemessige fordeler, er Muay Thai grunnen til at flere mennesker planlegger sine reiser til Thailand.
Grunner til å reise til Thailand
Hvis du er passe og ønsker å lære håndverket Mixed Martial Arts, deretter en tur til Thailand kan produsere utrolige resultater. Thailand er hjemmet til Muay Thai og tilbyr interesserte fitness entusiaster muligheten til å trene sammen med profesjonelle instruktører, tilbringer hver dag i uken trening og innlemme kulturell integritet og kraftige idretter i hverdagen. Den actionfylte sporten har gamle røtter i Thailand hvor krigere ble opplært til å bruke kroppene sine i en slående og defensiv bevegelse mot fienden. I dag er mye av bevegelsene og prinsippene forblir de samme, men kampkunsten har også blitt en form for intens trening. Når du reiser til Thailand for å delta i en profesjonell treningsleir, er det en god idé å planlegge en helg med trening. Her har du sjansen til å sparre i en konkurransedyktig begivenhet hvis du er avansert og godkjent av instruktør din. Uerfarne utøvere kan delta på arrangementet og lære noen av taktikk engasjert av ledende kunstnere.
Reise til Thailand for Muay Thai
I Thailand kan du bli med en profesjonell Muay Thai treningsleir. Treningsleiren presenterer et treningsprogram for individer av alle fitness nivåer. Ved å reise til Thailand, treningsleiren tilbyr utrolig overnatting med tilgang til moderne fasiliteter, Internett-tilkobling og en plass hvor du kan hvile og forynge etter en tøff treningsøkt. Du vil møte med trener tidlig hver morgen og starte øvelser på stranden eller en vakker naturskjønn beliggenhet. Når treningen er fullført, vil du starte Muay Thai trening. En kombinasjon av en vakker beliggenhet sammen med noen av de beste trenere i hjertet av Thailand, kan og vil levere den mest imponerende opplevelse for livet.