Monthly Archives: June 2019

Tilbring helgen Performing Muay Thai

Den Muay Thai gym erfaring har tatt over verden av fitness. Tilbyr komplette feriepakker, kampkunst ferie er den ultimate helse reisen presentert av profesjonelle, dyktige og sertifiserte instruktører. Overnattingsstedet tilbyr rom med klimaanlegg, store treningsområder, bokse ringer, boksesekker og mer på et profesjonelt treningsstudio. Målet er å skape den ultimate Muay Thai opplevelse der medlemmer lever, puster og spiser Muay Thai.
Den Muay Thai Weekend erfaring
Når du bor på et Muay Thai treningsstudio kan du delta på trening fra mandag til søndag. Under veiledning av en dyktig og kunnskapsrik trener, vil du lære hvilke treningsøkter å utføre i forberedelsene til kampsport ytelse.
Treningssentre er tilgjengelige for å hjelpe personer som ønsker å oppnå sine Ultimate Fitness mål. Man kan utføre ulike ytelses strategier med tilgjengeligheten av kvalitetsutstyr.
I helgen gym er forvandlet til en konkurransedyktig plass. Her deltakere som er erfarne og dyktige i kunsten Muay Thai vil få mulighet til å delta i spennende profesjonelle arrangementer. Bare de som har utviklet et profesjonelt nivå i kunsten vil være kvalifisert til å sparre mot en motstander. Under arrangementet, store folkemengder er trukket. Mange UFC jagerfly delta i disse treningsstudioer med det formål å skjerpe sine ferdigheter og praktisere sine teknikker mot en villig motstander. Den høye energien atmosfæren motiverer nybegynnere og middels studenter til å forfølge og skjerpe sine Muay Thai ferdigheter.
Scenic økter
Når du registrerer deg for en Muay Thai ferie, inkluderer opplevelsen ukentlig trening både innendørs på et utvalgt treningsstudio og utendørs. Kjører langs stranden er vanlig før du begynner din Muay Thai sesjon fordi det hjelper forberede kroppen for de fysiske krav som vil bli plassert på den. Det hjelper også forberede sinnet for konsentrasjon og skarp mental fokus som sikrer at du lærer de ulike teknikkene raskt og enkelt.