Monthly Archives: March 2019

Lær Muay Thai for forbedret selvforsvar og forbedret fitness

Muay Thai er en av kampsporter som tar sikte på å få traineeren til å bli fullstendig kjent med selvforsvarskompetanse gjennom en rekke velprogrammerte øvelser. Det tilbys i spesialiserte treningsleirer som har opplevd personale til å trene alle med hensyn til hans eller hennes fysiske tilstand. Siden det er delt i etapper, kan folk som besøker Thailand for ferien, registrere seg i en treningsleir og bli trent til egen kroppsforbedring, samt forbedre deres forsvarsevner.

Treningsplan

Opplæringen er forskjellig avhengig av lærerens mål og første kroppsfitness. For de som er fete og ufleksible, kan de ikke starte med en gang for å gjøre Muay Thai intense øvelser. De ville bli guidet til å gjøre små øvelser som å kjøre flere miles på stranden, gjøre pushups og knebøy samt andre små øvelser som er mindre intense. Målet er å gjøre dem svært fleksible uten å forårsake skade før de unngår de anstrengende og høyt involverte Muay treningsøvelsene. Når du blir fleksibel og fysisk egnet, vil du bli introdusert til Muay Thai-øvelsene for å lære flere forsvarsevner.

Self Defense Ferdigheter av Muay Thai

For det første er trainees opptatt av hvordan deres kropp, sjel og sinn fungerer i samarbeid for perfekt samordning av seg selv. Praktikantene læres på hvordan man sparker og slår med intens kraft med sikte på å intensivere skade på motstanderne. Som en Muay Thai-trainee vil du bli lært på de delikate delene for å slå i tilfelle at du blir angrepet brått uten forberedelse. De høyere nivåene av treningen innebærer dødelig taktikk som krever maksimal engasjement fordi du kan ende opp med å gi opp før du fullfører treningen på grunn av de komplekse og vanskelige øvelsene som er involvert. Det er bra for de som har vekttap-ambisjoner i løpet av ferien fordi Muay Thai-øvelsene påvirker alle deler av kroppen.