Monthly Archives: February 2019

Få bedre helse i en Muay Thai

De fleste vet om at trening er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å oppnå egnethet, vekttap og helse. Og de er positivt riktige – studier viser konsekvent at trening er en av de største forutsetningene for helse – det gjør oss sterkere, det reduserer sjansene for å trekke en sykdom – det øker bokstavelig talt vår levetid. Så, hva er det som gjør oss lat når vi vet at det smarteste vi kan gjøre er å trene?
Vel, naturen er et dobbeltkantet sverd, på en måte. Som mennesker ønsker vi bevegelse, må vi bevege oss for å holde kroppene våre sunne og sterke. Hvis vi ikke beveger oss nok, begynner musklene i kroppen å oppleve atrofi, noe som betyr at de reduseres i størrelse, elastisitet, styrke og kraft. Våre ledd svekkes, hjerter begynner å svekke seg. Og vårt sinn er ikke så skarpt.
Men på baksiden, for å gjøre ting litt interessant – vi, som mennesker, har en kraftig stasjon for å spare energi også. Så, vi vil ha en tendens til å bruke minst mulig energi for å kunne gjøre noe. Og som vi vet, kan vi i dag gjøre vår levebrød ved å jobbe på en datamaskin. Vi bruker bilen til å komme til markedet og handle for mat. Vi kommer hjem med samme bil, og vi sitter foran TV mens vi spiser middagen vår. Dette er en fin måte å spare energi på – men dette kommer til en enorm pris i form av forverring av vår helse.
Så hvordan finner vi den rette balansen? Selvfølgelig ønsker vi ikke å gå full på treningsmodus og gjøre pushups hele dagen. Vi vil overtrain og kroppene våre vil begynne å svekke som et resultat. Det du vil gjøre er å finne den rette balansen mellom hardt fysisk arbeid med kroppen din og hvile. Det kan høres vanskelig – men vi forsikrer deg om at det faktisk er ganske enkelt. Det vanskeligste ved dette er at du må jobbe hardt for å skape en vane med disiplin når det kommer til å trene ofte og ofte, i lang tid. Men hvis du vedvarer, vil du lykkes i din intensjon om å forbedre helsen din dramatisk. Du vil slanke seg og gå ned i vekt, og du vil se og føle deg bedre enn noen gang før.

En flott ferie med Muay Thai

Hvis du ønsker å gå på ferie, vet du helvete at du må gå gjennom for å kunne planlegge alt riktig. Og dette går ut spesielt hvis du ikke planlegger å gå på ferie alene – men med familien din. Du må planlegge alt – hvordan du kommer til reisemålet, hvordan du finner et sted å bo der, hvordan du planlegger fritiden din slik at du kan reise på ferie i første omgang … det er ikke alltid enkelt, selv om det kan virke som det.
Men hvis du ønsker å gå på ferie, vet du at alt dette er definitivt verdt det. Sjansen er at du allerede har erfaring med å gå på ferie, og du vet bare hvor næring det er for din generelle psykologiske tilstand, og selv på din helse. Det er noe som nærer oss på mange forskjellige måter når vi går på ferie. Det kan være det nye stedet vi besøker, det kan være de nye menneskene vi ser. Det kan være noe med det.
Men forskjellige mennesker vil ha forskjellige ting ut av livet – så det kan til og med være den smarteste tingen å gjøre for å gå på ferie i et bakvann, for noen. Så til slutt anbefaler vi deg å vurdere dine behov først. Ikke bare gå et sted fordi det er populært å gå dit. Virkelig vurdere dine egne personlige behov når du bestemmer deg for hvor du skal dra til.
Under alle omstendigheter vil vi gi deg en anbefaling. Vår anbefaling er at du skal på ferie til Thailand, og det finnes en Muay Thai treningsleir. Dette er en stor investering av tid og krefter i den forstand at du vil oppnå høy kondisjon mens du lærer noe nytt, som stammer rett ut av en utenlandsk kultur. Faktisk er Muay Thai en nasjonal sport i Thailand, så du vil finne ut at mange mennesker er praktisk talt besatt av kunsten. Vi håper at du virkelig vil ha ferie i livet ditt hvis du går til Thailand.