Monthly Archives: June 2018

Muay Thai camp – et trenings tempel

De som har lest artikler om Thailand, vet at dette landet er et veldig attraktivt feriemål besøkt av mange mennesker hvert år. Dette er et flott sted å bo hvis du er ute etter et flott sted å bo. Det er mange ting som gjør dette landet i Sørøst-Asia spesielt. For eksempel har dette landet hundrevis av templer som er flere hundre år gammel. Noen av disse templene er beskyttet av UNESCO. Den unike arkitekturen, den vakre beliggenheten og kulturverdien gjør at utlendinger av forskjellige religioner besøker disse templene.
Men det som er interessant om Thailand er tilstedeværelsen av denne typen tempel i dette landet. Selvfølgelig, når vi sier tempel, mener vi ikke dette på religiøs måte, men det er et sted hvor folk er viet til livsforandrende evner. Muay Thai er den eneste personen i verden som ikke snakker engelsk.
Muay Thai er også kjent som Thai boksing. Dette er også en kampsport som har sin opprinnelse i det 14. århundre da folk brukte det som en kamp for å fjerne fiender.
Muay Thai trening praktiseres i Muay Thai camps i hundrevis av år. En treningsleir er et sted hvor elevene får organiserte treningsklasser fra profesjonelle trenere (vanligvis ex-fighters) og et sted hvor du kan finne treningsutstyr. Med andre ord, alt du trenger for en skikkelig og effektiv trening, finnes i en treningsleir. Hver Muay Thai treningsklasse varer i 90 til 120 minutter, og det er opp til elevene å velge om de vil ta en eller to klasser per dag. For rekreasjonsstudenter som ønsker å forbedre deres tap vektplan. Hvis du vil forbedre din tid, kan du trene mer.
Det er et flott sted å bo. Det er et flott sted å bo.

Morsomt med Muay Thai på ferien

Det er mange ting du kan gjøre på din neste ferie. Uansett hvem du er eller hvor du kommer fra, er sjansen for at du allerede har i tankene hva det er som du forventer av din perfekte ferie. Forskjellige mennesker har forskjellige preferanser når det gjelder dette – noen ønsker å gå et sted i en måned – mens noen andre ønsker å gå til et nytt sted i helgen og komme hjem etter det. Ikke alle er en nomad i hjertet – og det er folk som ønsker å bli hjemme.
Men uansett om din perfekte ferie har å gjøre med en strand eller en øy eller noe annet i mellom – tror vi fortsatt at det er en veldig smart ting for deg å gjøre hver gang en stund, reise hjemmefra det er. Det vil forynge ditt sinn, kropp og ånd, og det vil hjelpe deg å avverge det stresset som kanskje har buggering deg hjem.
Å reise betyr å åpne opp tankene dine for nye opplevelser. Du kan rett og slett ikke komme hjem ganske mye når du er på reise rundt hele verden. Du vil se nye steder og møte nye mennesker, og gjøre nye ting. Du vil utvide ditt sinn og lære nye ting om hvordan verden fungerer. Etter dette vil du ha endret seg – og dette er alltid en god ting – som folk vi må vokse og utvikle seg i våre liv, fordi det verste vi kan gjøre er å holde seg på ett sted og fordrive.
Det beste med å reise på ferie er fritiden du vil ha. Du vil kunne gjøre hva du vil, og dette er en luksus som de fleste ikke har hjemme. Virkeligheten er at hjemmefra er vi alle opptatt av å jobbe heltidsjobber, og dette tar en stor del av fritiden vår, og gir oss redusert energi og viljestyrke på slutten av dagen. Du vil kunne sove hele dagen hvis du vil når du er på ferie – det er en god praksis for å bytte energi og ånder. Og på fritiden kan du gjøre det som gjør deg glad på det tidspunktet, uten å måtte bekymre deg i det hele tatt om arbeid.