Monthly Archives: February 2018

Bli sterkere med Muay Thai

Det er flere kampsport som du kan lære. Hovedmålet ditt når du lærer kampsport, er selvfølgelig å utvikle noen ferdigheter innen selvforsvar, slik at du ikke blir ledig og fryktelig i tilfelle en gatekamp. Så, hva er den eneste beste kampsporten som du kan begynne å trene hvis du ønsker å ha gode ferdigheter i selvforsvar?
Det er et vanskelig spørsmål å svare, men vi føler at en av de beste kampsportene som eksisterer kommer i form av Muay Thai. Muay Thai er en kampsport som stammer fra Thailand. Så, hvis du ønsker å finne en treningsleir på Muay Thai – vil du ha det beste ved å gjøre det når du er i Thailand.
Denne kampsporten går også med navnet “kunst av de åtte lemene”. Du kan være forvirret på hva dette kan bety fordi mennesker har bare fire lemmer. Vel, du kan bruke disse fire lemmer på 8 forskjellige måter ved hjelp av Muay Thai. Først vil du lære å angripe med hendene dine. Da vil du lære å angripe med dine skinn. Til slutt vil du lære å angripe med knærne og albuene dine – begge er kraftige angrepspunkter som kan håndtere alvorlig skade på dine motstandere.
Men kampsport og Muay Thai er så mye mer enn bare å lære å forsvare seg selv. Du vil også kunne utvikle styrken av karakteren din. Du vil lære viktige egenskaper som mot og selvtillit ved å trene kampsport. Og du bør heller ikke glemme at Muay Thai er kjernefysisk. Dette betyr at du vil forbedre både fitness og helse samtidig som du lærer å forsvare deg selv.
Så, uansett hvem du er, anbefaler vi deg å gå og umiddelbart finne en Muay Thai treningsleir. Dette kan vel være den smarteste beslutningen du kan gjøre i livet ditt, da det er mange fordeler du vil oppleve ved å trene Muay Thai.

Øv Muay Thai for vekttap

Folk søker alltid etter effektive måter å miste vekt på. Noen går på strenge dietter, mens andre prøver å trene mer. Noen måter er bedre enn andre, men en av de beste måtene for å forbedre helse er ved å trene Muay Thai. Denne kampsporten kommer fra Thailand og tiltrekker seg folk fra alle bakgrunner. Uansett din erfaring kan du fortsatt bli en god fighter. Selv om hovedmålet ditt er å gå ned i vekt, vil Muay Thai definitivt gi andre helsemessige fordeler også.
Hvis du har prøvd andre vekttapsmetoder, og du fortsatt ikke er fornøyd med de endelige resultatene, bør du vurdere å besøke en treningsleir i Thailand. Du kan velge ditt eget treningsregime og samtidig får du en god sjanse til å reise gjennom hele dette fantastiske landet. På hvert trinn i landet er det en Muay Thai treningsleir for noe ferdighetsnivå, og noen av dem er spesielt opprettet for utlendinger.
Internett kan være en god kilde når det gjelder å lære mer om Muay Thai, så logg deg på internett i dag og begynn å søke etter en leir i Thailand. Gjør reiseplanene dine til å besøke landet, og du vil ikke angre på det. Ikke bare vil du miste en god vekt, men du vil også forbedre helsen din betydelig. En annen grunn til at du skal reise til Thailand for å besøke noen av disse leirene, er fordi landskapet er vakkert. Du kan finne en treningsleir i skogen, ved strendene, i byene, landsbyene og overalt. Du kan puste frisk luft og se fantastiske solnedganger mens du trener Muay Thai. Det blir ikke noe bedre enn det. For ikke å nevne at du også vil møte mange likesinnede folk som deg som har kommet til Thailand for å trene Muay Thai og gå ned i vekt.

Lær Muay Thai i Thailand for å forbedre helsen din

Det er mange forskjellige metoder der du kan forbedre helsen din. Men de mest potente er enkle – spise riktig, sov godt og trene. Det er så enkelt som det, og denne prøvde og testede formelen vil forandre helsen din til det bedre og dramatisk ved det.
Så, hvordan kan du forbedre helsen din gjennom trening? Prosessen er enkel – vi, mennesker, er designet for å bevege seg rundt. Helt siden begynnelsen av menneskeheten ble mennesker tvunget til å bevege seg mye, og gjøre ting som krever styrke. Dette er med oss ​​som en arv fra gamle tider, og vi må flytte for å være sunn og sterk.
Prinsippet er kondensert i følgende setning: “Bruk det eller miste det”. Så, jo flere måter du finner å bruke kroppen din produktivt – jo bedre. Selvfølgelig må du også ta forholdsregler for ikke å ta denne maksimalt til det ytterste, for i prosessen kan du bli overtrained og utmattet, og kroppen din vil ikke være i stand til å fikse seg selv etter alle de svindlene du gir den ned. Tross alt er fysisk trening en måte å bryte opp kroppen din, bare slik at den kan bli sterkere når det blir resten det trenger.
Som bringer oss til et annet viktig prinsipp når det gjelder å holde helsen din intakt – hvile. Det er riktig, du må hvile, helst hver kveld, ettersom kroppen din blir sterkere når du hviler, ikke når du trener – så mange tror feil. Heldigvis er denne prosessen enda enkle enn trening og kosthold – alt du trenger å gjøre er å sove hver natt for hvor lenge det er at kroppen din trenger for å komme seg tilbake fra den harde dagen du har gjort – som for de fleste er 7 -9 timer uavbrutt søvn om natten.

Reise med Muay Thai

Å lære å miste og slippe er en av de vanskeligste tingene som vi kan gjøre som mennesker. Det er også det vanskeligste å slippe av noen av våre vaner for en stund. Vi skaper en vane ut av våre liv, som er helt naturlig, men hvis de ikke er merket, kan det ha en alvorlig skadelig effekt på vårt helse- og psykologiske velvære. Så hva gjør vi hvis du finner ut at vi blir brent ut ved å jobbe uopphørlig i lange perioder?
Den enkleste og mest effektive løsningen på dette problemet ville være å riste ting litt opp og gå på ferie et sted. Å komme ut av din komfortsone og år lange vaner er ikke en luksus, som mange mennesker føler – men det er et grunnleggende menneskelig behov. Det er derfor å komme ut av hjembyen din hver gang en gang, er en av de grunnleggende menneskelige ønsker og behov som du trenger å matche til det beste av evnen din.
Så vi har fastslått at det å gå på ferie er noe du må gjøre uansett hvem du er. Du må håndtere ditt skadelige mønster for å tenke at det å gå på ferie er bortkastet tid og luksus – når du kunne jobbe hardt hjemme igjen samtidig. Mens det er beundringsverdig at du er villig til å ofre ferien for å jobbe hardt – det er fortsatt sant at dette mønsteret av atferd ikke vil komme deg overalt.
Få noen dager fri fra jobb hvert par måneder, og prøv å gå et sted på en mini ferie. Å være turist i et fremmed land er en av de mest interessante, mest givende opplevelsene du kan få. Uansett om du ønsker å gå på fjell, eller på en strand eller noe annet sted, er det fortsatt en veldig smart investering av tid og penger for å gå et sted langt hjemmefra, i hvert fall for en stund.