Monthly Archives: December 2017

Forbedre helsen din med Muay Thai mens du er på ferie

Vi vet alle hvor viktig det er for oss å riste opp ting hver gang en stund, og gå på en ferie et sted. Den rut som vi kan komme inn i, kan bli en vane med potensial til å ødelegge vår helse. Men hvis du kan kombinere denne reisen på en ferie av deg med å forbedre helsen din samtidig – da vil du få det beste fra begge verdener, og du vil komme hjem til en ny, forbedret person.
Så hva kan du gjøre mens du er i et fremmed land når det gjelder å forbedre helse og fitness? Vel, for en kan du benytte anledningen for å skape ditt eget treningsregime. Vanligvis når du er på vei – du er fri fra dine forpliktelser, har du ingenting som veier i tankene dine om de tingene du må gjøre hjemmefra. Bruk denne gangen til å virkelig vurdere hva du trenger å gjøre – og å skape et treningsregime er en av de beste tingene du kan gjøre med din nylig funnet fritid.
Avhengig av hvor lenge du er på ferie, kan du til og med skape en vane med å trene. Det er vist at for de fleste vaner må du jobbe hardt for dem i tre til fire uker for å automatisere dem. Etter denne innledende perioden vil du ikke ha noen problemer med mangel på viljestyrke (for det meste), og øvelsen vil komme til deg naturlig.
Faktisk er det beste du kan gjøre, å trene tidlig om morgenen, 3-4 ganger i uken. Dette vil stille atmosfæren for hele dagen – og hvis du bruker morgenen til en produktiv aktivitet som trening, vil hele dagen bli mer produktiv per definisjon. Du vil føle deg energisk og forfrisket, klar til å takle dagens utfordringer. Og igjen, vil du kunne få denne nye vanen med deg hjemme med deg.
Hvis alt annet feiler, kan du gå på en 20-minutters løp hver dag. Dette vil forbedre tilstanden til ditt kardiovaskulære system, og det vil hjelpe deg å brenne av overflødige kalorier. Det er best hvis du trener på et sted der det er relativt ren luft – nær stranden eller på en øy er et sted perfekt.

Reisetips når du går på ferie

Høytider er høyt verdsatt spesielt av de som jobber hele uken uten faste fridager. Når du får ferie, vil du alltid ha de beste øyeblikkene ut av det. Mange velger overdådige destinasjoner som Thailand hvor det er mange aktiviteter å gjøre. Å besøke glamorøse land som Thailand garanterer noen en bemerkelsesverdig nytelse gjennom ferien, men uten riktige tips for din reise, kan du ende opp med å kaste bort tiden uten å nyte noe. Nedenfor finner du noen tips som gjør at du kan nyte turen til Thailand.

Planlegg stedene å besøke

Thailand har mange spellbinding steder å turnere, og det vil være bra hvis du lager en god turplan, avhengig av hva du vil ha erfaring med. Se på internett, finn de beste stedene å være og sjekk på kostnadene for hvert sted du vil sette fot på. Når du har lagt ned hvert sted, må du kontrollere at du sjekker budsjettet og ser om det vil få deg til å nyte alt hva du har oppført.

Hold pasienten ved å spise sunt og trene

Det er godt å sikre at du forblir sunn i ferien, slik at du ikke legger ekstra vekt på grunn av over å spise. Sørg for at du gjør treningsøvelser på hotellets treningsstudio, og hvis du trenger forbedrede treningsøvelser, kan du registrere deg på Muay Thai treningsleirer hvor du vil bli opplært av erfarne fagfolk. Du vil ikke bare få forbedret treningsferdighet, men du vil bli lært nyttige selvforsvar ferdigheter.

Fordeler med Muay Thai

Muay Thai er et boksespill som folk kan trene når de besøker Thailand. Det hjelper folk å miste overflødig vekt og også få dem til å oppnå et maksimalt nivå av kroppstrening. Opplæringen er basert på fysisk treningsteknikker ved starten, og traineer blir utsatt for intens kampsport trening etter at de har fullstendig kropps fleksibilitet. Du vil ikke bare nyte det raske vekttapet, men du vil også nyte å lære å forsvare deg selv fra angriperne. Velg en perfekt Muay Thai treningsleir for å melde deg inn slik at du får den beste opplæringen som vil gjøre en guru innen den korte perioden av ferien.

Til slutt kan ferien i Thailand være full av fantastiske aktiviteter hvis du planlegger det bra. Velg destinasjonene som du er sikker på at de vil tjene din hensikt å reise Thailand.

Reise til Thailand og besøk en Muay Thai treningsleir

Den eneste tingen du vil gjøre akkurat nå. Mange mennesker vil si at de ønsker å unnslippe fra sine bekymringer for øyeblikket, og reise til et eksotisk sted et sted, og lounge på en strand i flere timer på slutten. Så reiser er en av de mest populære tingene som folk ønsker å gjøre hele tiden. Hvorfor er dette slik?
Den enkle grunnen er at reiser faktisk gir deg mulighet til å komme vekk fra dine bekymringer for en stund, og finne fokuset igjen. Du vil kunne få et annet synspunkt i forhold til hva du trenger å gjøre, for å besøke et nytt sted hvor du aldri har vært før, er ansvarlig for å utvide ditt sinn og strekke din komfortsone betydelig.
Det første du vil gjøre i et fremmed land, møter nye mennesker. Hver person vet noe du ikke gjør, men det vil være nyttig for deg – og dette er enda mer tilfelle når det gjelder å møte mennesker fra land langt borte fra deg selv. Du kommer til å utveksle ideer og meninger og igjen, vil tankene dine få litt strekk. Disse ideene du får når du snakker med nye mennesker på nye steder som du ikke har sett før, vil gjøre deg til en bedre og mer fullstendig person, og du vil kunne se på verden gjennom nye øyne.
Endelig tar kroppen din et slag hele året. Du går på jobb hver dag, du sover ikke nok, du spiser ikke riktig mat med de riktige næringsstoffene som kroppen din trenger … hvis du holder på denne prosessen i lang tid, så er du inne for en katastrofe. Heldigvis gjør reiser deg muligheten til å nærme kroppen og fylle den fullstendig. Selvfølgelig betyr dette ikke at du burde spise burgere og pommes frites hele dagen lang, og håper å fikse all skade du har gjort i kroppen din, bare ved å gå på ferie – dette ville være dumt. Men du kan fortsatt hvile og fange viten om deg, forutsatt at du vet hvordan du slapper av når tiden er riktig.
Nå, hvis du ønsker å reise et sted, så anbefaler vi deg Thailand. En av de beste tingene du kan gjøre der er å finne en Muay Thai treningsleir. Dette er en av de beste måtene å forbedre din generelle kondisjon – bare sjekk hvilken som helst nettside om emnet for å få mer informasjon om alt dette. Så, å reise til Thailand med Muay Thai er noe som kan hjelpe deg med å oppnå vitalitet og kraft. Og når du kommer hjem, returnerer du en ny person, klar til å møte utfordringene i livet med din nyoppdagede styrke. Vi ønsker deg å ha mye moro i Thailand mens du trener Muay Thai!

Stedet for Muay Thai trening

Hvis du er fascinert av kampsport og kampsporter, har du sannsynligvis gjort noen undersøkelser på Internett, og du har funnet ut at Muay Thai eller Thai boksing som noen kalder det, er en veldig populær og attraktiv form for kampsporter. Denne sporten lar deltakerne bruke føttene, knærne, albuene og hendene til å kjempe motstanderne sine. Så det er ikke en stor overraskelse hvorfor antall personer som følger profesjonelle kamper i denne sporten vokser. Men med denne veksten er vi vitne til en annen trend – flere og flere mennesker vil registrere seg for Muay Thai treningsklasser. Hvis du er en av dem, må du vite at Thailand er det eneste stedet å være når du vil ha denne typen trening. La oss se hvorfor.
For det første er Thailand det landet der Muay Thai ble opprettet for flere hundre år siden. I løpet av denne perioden har denne sporten blitt en del av tradisjonen og kulturen til thailandske mennesker. Folk i Thailand nyter virkelig denne sporten, og mange av dem har trent Muay Thai på et tidspunkt i livet.
Denne sporten er så populær at det er spesielle fasiliteter over hele Thailand dedikert til Muay Thai trening. En Muay Thai treningsleir er en treningsleir som forvaltes av folk som har erfaring i denne sporten. Studentene lærer grunnleggende om Muay Thai og får sjansen til å høste alle fordelene med denne treningsaktiviteten. Hvis du ikke er klar over, er Muay Thai trening flott for kardiovaskulær helse, immunitet, muskelbygging og generell helse. Treningsklassene er veldig interessante og morsomme og passer for hver kategori av mennesker.
Endelig er en av hovedgrunnene til at folk velger Thailand for Muay Thai trening, innstillingen. Den perfekte løsningen er å finne en treningsleir på en øy nær stranden. Dette er åpenbart det ideelle alternativet for de som planlegger å ha en ferie med familien.

Muay Thai har endret Thailand

Det var en tid da Thailand var på utkikk etter en kampkunst som kan la det vinne mot motstandere uten mye investering på arsenaler. På den tiden ble Muay Thai oppfunnet av sine soldater og deres ledere. Det hadde vært en stor suksess for Thailand på den tiden av behovet, fordi med bruk av denne kampkunsten var de i stand til å oppnå seier mot sine sterke motstandere. Hver soldat var i stand til å beseire mange rivaliserende soldater uten mye kamp. Denne kunsten pleide å være så kraftig at Thailand soldater med bare ett angrep kunne fjerne hindringen.
Med en så kraftig slagteknikk hadde Muay Thai innspilt fantastiske seier. Og sammen med tiden ble denne kampkunst forandret til en kampsport, som også ble en stolthet i Thailand. Det ble annonsert som det nasjonale spillet i Thailand. Og i dag er dette nasjonale spillet den delen av OL. Ingenting kan være hyggelig enn dette at din nasjonal sport er en del av OL – verdens beste spillhendelse.
Den vakre Muay Thai ligger i det faktum at den bruker alle åtte lemmer til å kjempe mot sine motstandere. Og angrepet på hver lem er så kraftig at det kan knekke bein hvor angrepet er gjort. Ikke bare dette, hvis noen trener det hver dag, så kan han eller hun alltid forbli skikkelig og fin. I dag er Muay Thai blitt den beste slankende formelen som lar deg gå ned i vekt på kort tid. Fra uttrykket “Ingen tid” betyr det ikke at du blir slank om dagen, men ja, Muay Thai fungerer på en fantastisk måte. Mens mange andre vekttapsteknikker, inkludert hverdagsøvelse av 2 eller flere timer etterspørselsår, kan Muay Thai vise deg gode resultater i løpet av få måneder. Videre vil det ikke være noe som kosthold når du gjør Muay Thai en praksis.
Så hva venter du på? Ta fordeler av Thailands stolthet og se deg selv bli frisk, frisk, sykdomsfri, sterk og slank.