Monthly Archives: December 2016

“Chankrit” har praktisert i en måned å kjempe med “Chalongrat”.

har Chankrit A. Phimonsri øvd i 2 måneder med hans god kropp tilstand etter stoppe for langs ganger. Videre i dette spillet vil han kjempe med Chalonglat S. Rachabut Suek Bangrachan denne 19 desember, 2016. I tillegg, hvis han har viste god form i neste kamp, kan samarbeid med Bangrachan presse opp ham mye på grunn av sin gode navn og prestisje.

 

Pok Mahachai har avdekket at etter Chankrit har vunnet av Yodkhunsuek av Rachaphat landsbyen Chombueng, han har forsvunnet seg i en lang tid før praksis sin boksing leir. Dessuten, har han hans god kropp tilstand å være klar for kampen i neste kamp sikkert.

 

Suek Bangrachan, har sjefen Phrachuab Paoin tildelt arbeid for Pok Mahachai, Wanbowee og Meenae Luakkongsei for å ta seg av boksere. På samme måte, nå i samarbeid med Palangmai har støttet lister over boksere, nemlig Khomkert Phetportoror kjemper med Adddam Teedet 99, den andre en eller Rachasree DET 2000 slåss med Datefangkhong Sirilakmuaithai, Chankrit A. Phimonsri kjemper med Chalongrat S. Rachabut, Toto T. Thawat kjemper med Phetchiangkhwan Nayoksomdate, Sanityuttachonburi kjemper med Luakrak Panphet Sitkruphak S. Sutthip, Cheddaew Oumkatongchiangmaiyim kjemper med Sankrai Teemuenglei og Yodkhunphon Sorror Charin slåss med Phetpadsan Singnawaarwut.

Øke opp selv se glamorøse Muay Thai kamper hendelsen

Thailand er åpenbart et aktiveringspunkt billion unge europeere og internasjonale reisende. Dette landet har passert den alvorlige finansielle knase. Nå, turistindustrien gir nye horisonter for investorer å bringe mer inntekter til landet. Så, besøk dette landet for å nyte kvelden utendørs sportsaktiviteter, overnatting fritid, shopping og spennende turer til langt flung områder. Muay Thai er en populær sport i Thailand.
Muay Thai – fantastisk flott Sport i Thailand
Muay Thai er en tøff kamp for jagerfly. De bruker hendene og Ben for å slå motstanderen. Det antas også at denne interessante sporten krever åtte lemmer jagerfly for kjempefint ansikt til ansikt kamp. Hender, bein, ankler, never, leggen og hodet brukes til raid angrep til å slå ned rivaler. Denne ville sporten krever god fysisk trening og tapperhet. I Thailand drives mange institutter å trene unge bli Muay Thai jagerfly. Så må folk som ikke er klar over dette flotte rett slåss logge oppdatert informasjon i denne forbindelse.
Ta trening for å være en mester i Muay Thai
Muay Thai er rart mange unge studenter. De kan holde lyd helse ved å delta i slike verden berømte sportsarrangement. Vel, på tiden av å tilbringe lang ferie i Thailand, gå til sportslige klubber har fitnesstrening. Utendørs leiren i Thailand er installert å være vert for denne type pensel-up trening på denne sporten. På den annen side før du bestiller flybilletter ankomme noen avanserte i Thailand, må du kjøpe en all inclusive ferie tur pakken.
Online meglere eller noen pålitelig Thai turisme byrå vil hjelpe deg døgnet rundt for å gjøre best turen til Thailand. Velg de beste stedene å gjennomgå attraktive ekspedisjoner med din slekt medlemmer. Online Thai reisebyråer og konsulenter har fantastiske tilbud med masse tips slik at du kan kjøpe rimelig passelig Thai ferie pakken.

“Kumarnthong” er glad å kjempe med “Tawanchai”.

I neste kamp Kumarnthong Chitmeungnon vil kjempe med Tawanchai PK Sanchai Muai Thai Yim i 123/122 pounds etter at han har kjempet med dette like i 122 pounds tidligere matche og være taperen. Deretter har Ouan Muengnon vist at neste kamp vil være morsomt for kampene beste måte. Tilsvarende er det antatt at Kumarnthong har sjansen til å være vinneren mye.

 

I den siste kampen har Kumarnthong Chitmuengnon kjempet med Tawanchai PK Sanchai Muaithaiyim å 3-1 score på grunn av hans sent fatte score, bortsett fra gjøre i den femte runden. I tillegg i neste kamp dette paret en kjempe som den andre i Suek Phetmuengnon denne 20 desember, 2016 Lumphinee boksing stadion. Men blir Kumarnthong forhandlet vekt for 1 pund å kjempe i 123 pounds, det har høy sjanse for ham å være vinneren.

 

Videre blir det lister over boksere å kjempe i denne kampen som dette følgende: en master eller Nawaphon Chokphraneefarm kjemper med Lomnao, andre eller Kumarnthong Chitmuengnon kjemper med Tawanchai PK Sanchai Muaithaiyim, en støtte eller Kaka Paemeanburi kjemper med Loengenlek Dabransarakham, Phetmuengthai Phetkertphet kjemper med Nuengphayak Ph. Chareonphat, Aekach Sorchor Lekmuengnon kjemper med Yodbuathong S. Siaphet , Orono Chanewitkorsrang kjemper med Yodsingsingmarwin.

Muay Thai treningsprogram for barn

To tiår siden startet eksperter advarsel unge foreldre om barns fysisk inaktivitet. Barn var stakk foran TV og fedme hos barn begynte å stige. I det 21 situasjoner er enda verre. Internett har sikkert bedre våre liv, men det ser ut som mange barn begynner å føle de negative konsekvensene av å bruke Internett. Mange foreldre er nå ute etter vekttap planer for barna og det er ikke fysisk helse som er truet. Moderne barn synes å mangle disiplin, selvtillit og entusiasme.
Heldigvis finnes det en enkel løsning for disse problemene-Muay Thai trening. Noen foreldre kan være antydet fra denne ideen fordi de tror at Muay Thai er forbundet med vold og gjenger, men det er ikke sant. Muay Thai er en anerkjent sport som bringer mange fordeler. Selvfølgelig, som du sikkert vet er det mange andre kampkunster som er svært effektiv når ti gjelder helse, men ikke mange av dem er egnet for alle kategorier som Muay Thai.
Aggresjon er naturlig forekomst og folk kan slippe at aggresjon ved trening intensiv idretter som Muay Thai. Det samme gjelder for barn også. På denne måten kan barna utvikle en sans for competiveness på en naturlig og sunn måte.
Nå la oss peke ut noen av fordelene som Muay Thai trening kan bringe for barna.
-Muay Thai kan bygge tillit og selvdisiplin hos barn. Det kan også forbedre deres selvfølelse og konsentrasjon.
-Hvis barnet ikke liker lagidrett er dette den perfekte løsningen. De vil trene i veldig små grupper og en til en opplæring er også et alternativ.
-Muay Thai leirene er steder hvor barna kan lære Muay Thai på beste måte. Du kan enkelt finne en Muay Thai treningsleir som tilbyr spesielle kurs for barn. Noen av disse aktivitetene er ikke strengt knyttet Muay Thai opplæring.
-Muay Thai opplæring i en leir er sikkert fordi opplæringsprosessen overvåkes av erfarne trenere.
Thailand er et sted hvor du kan finne de beste treningsleire. Noen av disse leirene har programmer for barn så kanskje det er en god idé for foreldre å ta litt fri fra deres arbeid og gå på ferie Thailand for 2-3 uker. Dette vil hjelpe både dem og deres barn å komme i form og nyte det vakre landet i Thailand.

Sett mål for å la “Kumarnthong” til å kjempe i 122 pounds.

Ouan Muengnon har satt som mål at Kumarnthong Chitmuengnon vil vinne Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim eller støtte en av Suek Chit Muengnon på denne 29 november 2016 vakkert med mulighet for å bli mester av 122 pounds på Morchit.

For Suek Phetmuengnon på 29 november 2016 på Lumphinee boksing stadion, vil Ouan Muengnon gjøre listen for Phetmorakot Teedet 99 til å kjempe med Chanenarong Cinbee Muai Thai følge av den andre eller Kaokarat Chitmuengnon slåss med Chokdee P.K. Sanchai Muai Thai Yim, Tawanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim slåss med Kumarnthong Chitmuengnon, Phathakngen Cinbee Muai Thai slåss med Thongphune Sitphananchiang, Saksree Sakburiram slåss med Karnchai Chitmuengnon og Phayakai F.A. Gruppe slåss med Khunluang S. Khongdate.

For fremtiden for Kumarnthong Chitmuennon, har arrangøren Ouan Muengnon avslørt at han har planen i hans sinn at hvis Kumarnthong har vunnet Tawanchai vakkert, sender han en forkjemper for 122 pounds på Morchit boksing stadion på kanal 7 til å kjempe med ham sikkert. Deretter kan det tiltrekke seg fans Muay Thai for å se kampen helt.