Monthly Archives: November 2016

“Superjeng” er ønske og har kunsten å kjempe.

Phu Pheannaphat er glad for sin elskede bokseren oppkalt Superjeng P. Peannaphat etter han har kommet tilbake å kjempe i store programmet Suek Kertphet av siste 25 November, 2016. Dessuten, han er her for å øve seg hele tiden, og er han klar til å kjempe med Eakwayu av Bangkokthonburi for at etter å ha kjempet gjennom flere kanaler. Deretter i denne gangen han kommer tilbake til sloss Lumphinee boksing stadion, og det er sikkert å vinne Aekwayu.

 

Suek Kertphet denne fredag 25 November, 2016, har Chun Kertphet opprettet listene interessant å se; nemlig, Saknarinnoi A. Auansuwan kjemper med Pomphet Singbangsrang i 115 pounds etter av andre eller Aekwayu av Bangkokthonburi slåss med Superjeng P. Peannaphat, Kaka Paemeanburi kjemper med Kongsak Sorsor Pakorn, den nye lite bokseren med god form oppkalt Sansak S. Bunyiam kjemper med Chamuakphet Sitdabwad, Eakphairin Sitnumnoi kjemper med Yodphayak Sorchor Lekmuengnon, Kaichon Sriphanomyim kjemper med Fahkhamramphetphayathai og Datenarong Phrathannoikaokhao kjemper med Orono Nortor Bunthan.

 

Phu P. Peannaphat har avdekket at Superjeng alltid kamper boksing leir alle tider uten kommer støtte til sitt hjem. Videre han utfører sine oppgaver perfekt, og hans kropp tilstand er perfekt å være klar for kamper boksing stadion sikkert. Dermed bør ikke Muay Thai fans bli bekymret fordi Phu vil kjempe med Aekwayu eller lignende figuren bokseren i god form absolutt. Tilsvarende, han er virkelig glad for å komme tilbake for å kjempe vanlig dag igjen etter reiser for å kjempe flere kanaler fra kanal 5, kanal 11, kanal 7 og kanal.

Etter “Malaithong” har praktisert med “Kumarndoi”, har han mistet bare 1.

Malaithong Sakthewan eller tidligere mesteren av Isuzu og sjefen Phetchareonwit boksing Camp har akseptert at Kumardoi har navnet hans verre enn Methee Sorchor Toi Padraew. Men med friskhet, vekt og figur viser at han ikke har hatt sin dårligere ytelse enn ham. Dermed kan det bekrefte at langs 8 kamper siden han har flyttet til praksis med Malaithong i sin boksing leir, han har mistet til bare Phichitchai.

 

Malaithong Saktheewan har avslørt til reporteren Muai Boym etter Sorchor Wichit har brakt Kumarndoi å kjempe med Methee Sorchor Toi Padraew i Suek Ruamphonkhonpadraew. , dette programmet vil kringkaste denne 23 september i 2016 Lumphinee Ramintra boksing stadion. I tillegg etter Kumarndoi har praktisert med Malaithong for 8 kamper, har han vant for 6 kamper, bundet opp 1 kamp og tapte 1 match. Tilsvarende med kampen å kjempe med Sprinter, har han mistet i slutten av kampen med å miste håpet. den annen side, med sin status av yrkesmessig bokseren skulle han kjøre sin plikt utmerket å vinne hjertet av Muay Thai fans. Derfor skal han bokseren å kjempe kontinuerlig på grunn av sin bedre kroppen tilstand.

De mange fordelene av å studere Muay Thai

I Thailand studere vanligvis Muay Thai på grunn av selvforsvar teknikker de kan lære, men også for å bli profesjonelle krigere fordi dette er den mest populære og nasjonale idretten i Thailand. Muay Thai jagerfly er sett på som en slags helter og de har tusenvis av fans. På den annen side, utlendinger som reiser til Thailand for å engasjere seg i Muay Thai trening vanligvis gjøre det for fitness formål. Det er et velkjent faktum at en god Muay Thai opplæringsprogram gir noen fantastiske helsemessige fordeler som sjelden finnes i andre sportsaktiviteter. Studenter kan for eksempel oppleve større samlede styrke, økt utholdenhet, vekttap og eliminering av fett lag og bedre elastisitet/fleksibilitet. I de siste 15 årene, denne sporten får ganske populær i utlandet og hundrevis av reisende reiser til Thailand for å delta Muay Thai leire der de kan lære riktig Muay Thai. Selvfølgelig, bor de som er der for fitness formål i en uke eller to mens de som er mer alvorlig kan bo i en treningsleir i flere måneder.
De fleste Muay Thai trening leire i Kongeriket Thailand har dørene åpnet for potensielle krigere og folk som ønsker å føle de helsemessige fordelene av denne type trening som en slags treningsprogram. I de fleste av disse leirene folk jobber i små grupper på 3-5 studenter og det er en mulighet til å velge en personlig trener kan arbeide bare med deg. Avhengig av den fysiske tilstanden og studentenes mål, trenere oppretter spesielle programmer og veilede dem før de nå disse målene.
Selv om trening denne sporten er svært nyttig for kroppen, reiser mange til Thailand for å finne ut mer om deres kultur og naturlige attraksjonene i denne eksotiske land. Det er noen virkelig fantastiske steder i nesten alle områder i Thailand. Så kan begynte en treningsleir på noen av øyene i Thailand være en livsforandrende opplevelse. Bruk Internett for å finne en Muay Thai leir sånn og starte din positiv endre i dag.

Forutsatt at “Morakot” vil bli den velkjente, burde han vinne “Yodmongkol” først.

Chamnong Muengseema har bested hensyn til Morakot Khomsaimai at for å bli som master 100,000 baht det bør vinne Yodmongkol Muengseema først. Videre for denne kampen Mongkol har praktisert seg utmerket til å kjempe i 123 pounds, det burde ikke ha problem. Morakot kan i tillegg være vinneren med sin mer opplevelser enn hans par, bortsett fra med sin friskhet bare.

 

Suek Phetwittaya denne 21 september i 2016, har Wittaya Phetsemeun opprettet listen for Yodwittaya Phetsemeun å kjempe med Changsuek Kertthongrit fulgte av andre eller Morakot av Rattanabundit universitet å kjempe med Yodmongkol Muengseema, Lamnammoonlek Sakchaichote å kjempe med Karn K. Kamphanat, Denkrengkrai Singmawin å kjempe med Muengchonlek Ph. Suanthong, Yodphuluang Huarongnamkhaeng å kjempe med Phodam Ph. Chareonphat , Narongthong Phetsemeun å kjempe med Samorraphum P. Telakul, Bangkhlanoi av Rattanabundit universitetet å kjempe med Dabthong Phumphanmueng, Yodphet Kertkamthong å kjempe med Kittisak Phetsemeun og Singphayak Singmarwin å kjempe med Saimongkol Ch. Haphayak.

Det antas at “Arundate” kan forstå mesteren.

SIA Bu Muengphet og Phalae Kertthongrit er sikkerat Arundate Phetarun M 16 kan bli vellykket for hans kamper 27 Isuzu.

 

SIA Bu eller arrangøren av Suek Phetsuphaphan og Phalae eller trener Sitbunmee boksing Camp sa at det siste Arundate har slått Duangsomphong allerede. Dessuten, det skjedde i fjerde runde av 27 Isuzu den andre kampen av Suek Chao Muai Thai Om Noi boksing stadion. I tillegg kan han holde for flere av 3scores ved å kjempe for to ganger med totalene for 5 score. Og han kan inn i semifinalen runde allerede med flid, vie tid og god oppmerksomhet. Derfor mener det Arundate Phetarun M 16 kan være vellykket i å bekjempe neste helt. samme måte, bør ikke det forvente for mye på grunn av den vanskelige oppgaven å kjempe i neste kamp.