Monthly Archives: October 2016

«Chun» er verdsatt at store boksing leirene aldri la ham være.

I dette øyeblikk, har Chun takket for leder av boksing camp for sammen gjør det imponerende arbeidet til Muay Thai fans uten å forlate. I tillegg har han beundret for Phraranchai, PK Sanchai, Chitmuengnon, Kertchareonchai, Dabphangkongphrab, Sitnumnoi, Arawan, Nayok A Thasala og andre. , de er i hans sinn alle ganger og han ønsker å belønne for deres godbit med sitt hjerte.

 

siste mandag ettermiddag, har Chun avslørt at han har direkte ringte til redaktøren av Muai Siam daglig etter fullføringen av den store kampen Lumphinee mester Kirkkrai. , er han veldig fornøyd med suksessen i hver del med god støtte til Muay Thai fans og spenningen fra par seg å kjempe. Derfor ønsker han å takk for hodet av boksing uansett Pharanchai av Kodea Thungsong, PK Sanchai Muai Thai Yim Sia Khwag, Chit Muengnon av Sia Chit, Kertchareonchai av Kokert, Pangkongphrab av Dabphang, Sitnumnoi av Numnoi, Arawan av Banglee Yala og Nayok A Tha Sala Nayok A og andre.

 

Chun Kertphet sa at alle av dem er som samme familie av ham, han er glade for å delta alle arbeider med ham med kjærlighet.

Besøke en god Muay Thai leir og miste vekt

Muay Thai er Thailands nasjonale sport. Landet er et flott sted å gå og se en Muay Thai kampen, men hvis du vil dra på ferie i Thailand, bør du også vurdere prøver å lære denne kampsport. Det er noen ting som du bør forvente under trening Muay Thai i en leir. For hver regel det er imidlertid et unntak, slik det ultimate valget er ditt.
Når du tenker på å tilbringe en ferie for å lære Muay Thai, først vurdere hva slags erfaring du leter. Hvis din erfaring ikke er stor, er begynnerkurs leiren sted å begynne. I Thailand er det mange treningsleirer, spesielt opprettet for utlendinger.
The mest hensiktsmessig camp å gå for en Muay Thai trening er leiren som er rettet mot utlendinger. Det er mange fordeler hvorfor du bør tilbringe ferien i noen av disse leirene. En stor grunn er at de fleste av disse treningsleire har fantastiske fasiliteter, med dusinvis av boksesekker, kjemper ringer og erfarne Muay Thai krigere som arbeid som trenere. Det er også mange jagerfly som bor i leiren som en del av tradisjonen.
For nybegynnere er disse Muay Thai leirene perfekt fordi trenere har god engelsk-språklige ferdigheter, og deres instruksjoner er klare. Du vil har ingen problemer med å forstå hverandre. For disse krigerne som er litt mer erfarne, Muay Thai leiren tilby noen tøffe regimenter, men av høyeste kvalitet. Lære Muay Thai i disse leirene vil forberede deg for selv de tøffeste kampene. En annen positiv ting å tilbringe ferien i Thailand er at du vil møte mange mennesker med samme interesser og mål som deg. Måten læringsopplevelsen ville være mye lettere, og du vil også opprette vennskap.
En annen positiv side ved å besøke en treningsleir i Thailand er at disse leirene er vanligvis plassert i noen flotte steder. Så hvis du vil blande din ferie med litt trening, vurdere Muay Thai treningssentre som befinner seg i nærheten av attraksjoner i Thailand.

Det skal være “Chomphikhwad og Phetsila” å kjempe for å få 400,000 baht.

Bortsett fra fatte mester paret en mellom Chomphichit og Phetthaksin, vil det være Phetsila Ph. Phat fra S. Sommai boksing leir å kjempe med den nye stjernen Sia Mor eller Chomphikhad Chuwattana også. Deretter har Otea pekt at med fatte pengene 400,000 baht denne kampen kan være morsomt. Men nylig mistet Phetsila nettopp spillet på grunn av hans forhandlinger 2 pounds. Heldigvis i neste kamp 8 november i 2016 slipper han å forhandle vekt for hans par, han kan bli mester sikkert.

 

Otea eller Phrawit Kongthongsamut eller den profesjonelle Palangmai gruppen har avdekket at i neste kamp Phetsila Ph. Phat vil kjempe hevn med Chomphikhad. Dessuten får vinneren for 400,000 baht å kjempe Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Savebuntham. Og Phetsila har øvd Bangkapi av S. Sommai og A. Khwanmueng boksing leir i en stund med Phetthaksin. Som et resultat, er han klar til å kjempe med Chomphikhad.

 

Otea sa at i denne tiden Phetsila vil kjempe med sin par en i 124 pounds av vender med den vanskelige oppgaven. Tilsvarende har Sia Mor tatt vare denne bokseren utmerket med de beste praktisere i hans liv. Og i denne kampen vil det være 2 par bokserne slåss med hverandre mellom Chomphichit og Phetthaksin og en mellom Phetsila og Chomphikhad.

“Phetphailin” har vist god form og har køen å kjempe.

Hjort Kertphet eller en av de profesjonelle samarbeid med Suek Kertphet har avdekket at er han klar til å opprette det gode navnet for Phetphailin Singbansrang. Dessuten i denne timen kommer han til å vise skjemaet frisk være vinnerne i alle kampene. Deretter tirsdag 13 november i 2016 bør alle støtte ham fordi han vil kjempe med Yodchatchai Huarongnamkhaeng. Etter det, hvis han har vunnet denne kampen, vil han ha sjansen til å kjempe med Weerachat Bunrasee eller Vill Phetkoson.

 

Nå navnet på Phetphailin er kjent av Muay Thai fans og hjort Kertphet eller et samarbeid har avdekket at det bør akseptere at nå Phetphailin har sin utvikling på strategi, særlig å øve med Sia Khaek. Derfor denne 13 november i 2016 han vil kjempe med Yodchatchai Huarongnamkhaeng for å kjempe med Vill Phetkoson eller kalt Banlangngen P. Peannaphat bli være den velkjente i fremtiden.

 

I tillegg vil det ha master en av Suek Kertphet og Suek Sitnumnoi oppsett av selskapet Chun Kertphet; nemlig Chatchai PK Sanchai Muai Thai Yim slåss med Peankhon Leknakornsri i 119 pounds etter av den støtte eller Siwakorn Kertchareonchai kjemper med Singkhao Sitphuphantu, Nuengphayak Ph. Chareonphat kjemper med Santose S. Watcharayim, Kraduaklek K. Klomklaew kjemper med Phalangphob Ph. Muengphet, Fahkhamram Sitkamnanphrasert kjemper med Saksree Sakburiram, Yodphanu Sitdabmai kjemper med Lertchingchai Singnawaarwut og Aek Sitnumnoi kjemper med Thabtimthong Th. Niyomsuk.

Min brors Muay Thai Camp opplevelse

Min bror er en fighter og han får alltid inn kamper for de riktige årsakene. Han har kjempet med flere folk og sier at han ikke er fornøyd fordi kamper var om dyr force uten noen teknikk. Folk som ser action-filmer kan vite at det er en vitenskap til alt og det er en teknikk for å bekjempe også. Han har prøvd Karate og Kung fu trening også, men til slutt gikk til Thailand for å prøve ut Muay Thai. Han sier nå at Muay Thai er det beste som har hendt ham.
Han sier at Muay Thai er en ekstrem sport og den virkelig tester trenings- og ånd av en fighter. Dette gjør også du sterkere og trygg. Han mener at kampen teknikkene er veldig lett å forstå og folk som fortsetter trening kan bli gode utøvere. En typisk økt gir deg en god følelse som alle er å treffe poser, dryppende i svette, sparker pads, arbeider med trenere, og sparsom med klassekamerater. Energinivået er svært høy, og bare når du vil føle at du kommer til kollaps av utmattelse trenere fortelle deg å gjøre 300 pushups, 200 sit ups og 200 spark. Muay Thai ble ringer og hans andre kjærlighet. Han anbefaler det for folk som ønsker å miste vekt og for dem som ønsker en utfordrende hardcore treningsprogram.
Han fortalte etter at normalt når du blir med en leir for trening du må kjøpe din egen bokseapparat. Han likte også sin leir for å være ren bortsett fra som svetter over det. Men han sa også at siden det er en kontakt-sport og fokuserer hovedsakelig på hånd til hånd bekjempe normal treningsutstyr var i dårlig form. Men samlet han er glad i stedet og sa det ga ham en god vibe. Leiren hadde folk fra hele verden og noen av dem var svært alvorlig om Muay Thai trening akkurat som ham.
Food restriksjoner er ikke der i Muay Thai trening og dette er noe alle traineer har administrere på egenhånd. Den gode tingen er at alle de nærliggende restaurantene har noe som kalles en “fighter meny”. Disse menyene tilbyr sunne alternativer for folk som helsebevisste eller under trening. Maten er veldig deilig i Thailand og du bør være forsiktig med å nyte krydret variantene.