Monthly Archives: September 2016

Tienen el gran día después de ser ayudado en este círculo de boxeo; “Mai” te recompensará por su amabilidad.

Sommai Sakulmateta ha confirmado ahora ha sido exitoso en este círculo de boxeo porque él siempre deja de lado la maldad de todo el mundo. Por otro lado, siempre piensa en la bondad de la gente para ayudarle. Por lo tanto, hoy le gustaría premiar a todos los que ha realizado cosas buenas a este círculo de boxeo para convertirse en florecientes ciertamente sin cuidado para cualquiera culpando a uno.

 

Sommai dijo que todos deberían tener su moral en su mente para ayudar a otras personas, sobre todo que no muchos miembros de este círculo. Luego, debe recompensarlos sin pensar de manera negativa, para que todo el mundo puede permanecer más tiempo en este círculo. Además, él te recompensará para todo aquel que quisiera hacer la lista de sus boxeadores para pelear en el estadio de boxeo también.

«Chun» støtter for “Yodsusan” å bli mester paret en.

Nylig, Chun Kertphet er fantastisk i form av Yodsusan S. Choknittaya eller den elskede bokseren i Kamnanwut Krabee, som har bare viste frisk skjemaet 5 runder. Dessuten denne bokser har vunnet Lomhuan Sitlomnao to ganger Times og siste vant bare kneeing opp Chatchai Sitphanon også. I tillegg er Chun klar til å støtte dette bokser være en god fremtid idet likt idet senior de.

 

Yodsusan S. Choknittaya har i det siste, bare viste imponerende skjemaet til Muay Thai fans for å bli en mester i fremtiden ikke så lett. Betydelig, når han har vunnet Lomhuan Sitlomnao for to ganger, har han kjempet med styrke en eller Chatchai Sitphanon Yodsusan til å vinne ham lykkes ved kneeing opp. Tilsvarende er hans boksing stil samme måte med Yod Muai San Pharanchai ved å forbedre prestasjonen. Derfor har han de høye prosenter å bli en mester i boksing sirkelen.

 

Promotoren Chun Kertphet har beundret Yodsusan som har han viste den gode formen til Lomhuan og Chatchai. I neste kamp i samarbeid og han skal finne egnet paret én for ham å kjempe videre i 125-127 pounds. I tillegg kan Yodsuan kjempe med alle god form, god høyde, god kneet og andre. Men skulle han være flittig å kjempe i den eneste måten å bli en master å lage gode navn.

Kvinner og Muay Thai teknikker i September 2016

Thailand er et land av gudene. Dette stedet har mye å tilby til mennesker. Det er også kjent som smilets land fordi folk i Thailand er alltid smilende og ydmyke til alle. Thailand ser en hell i millioner av turister hvert år for frodige, grønne skoger, anlagte hager, og solfylte strender og tropiske blå vannet. Det er et mål for foryngelse og avslapning. Bortsett fra så ro og sammensatt miljø; Thailand har et drøyt også og dette er kjent som Muay Thai. Det er en internasjonal kamp kampsport sport som var stammer fra Thailand.
Denne teknikken var tidligere begrenset til Thailand bare og også blant menn. Kvinner var forbudt fra denne sporten noen årsaker. Men med den økende populariteten til sporten internasjonalt, kvinner i andre land deltok i sporten og regjeringen i Thailand måtte fjerne begrensningen for kvinner å lagre arv av sporten i øynene av verden. I dag deltar mange kvinner aktivt i denne sporten av mange grunner. En hovedårsak er populariteten og den andre er at den holder seg passe og sunt. Muay Thai er den beste sporten for tap vekt. Kvinner bli Muay Thai å kaste de ekstra kiloene og holde seg frisk.
Det er mange treningsleire for Muay Thai over hele verden. Disse leirene tilbyr toppmoderne fasiliteter til aspirantene og gjøre dem lære alle teknikker i Muay Thai. Men er best opplevelsen av elevene i Thailand treningsleire. Grunnen er enkel som stemningen og atmosfæren i Thaialnd samsvarer ikke i noen del av verden. Dette er hvorfor alle aspiranter for Muay Thai velger Thailand for opplæring i denne sporten.

Bare be om ham. “Wichit” har gjort for favør.

Sorchor Wichit Padraew har bested hensyn til hver arrangøren å informere om lister over alle boksere i boksing leir ham bare uansett steder, ganger, datoer, par boksere og vekter. , han vil føre dem til å kjempe umiddelbart. I tillegg ønsker han å ha flere i Muai Dee Withee Thai program for å kjempe. Venstre som ikke har blitt informert ham har imidlertid ikke sjansen til å kjempe. Videre kan alle informert bokserne slåss med de passer sikkert uten å være bekymret ved å kontakte ham direkte.

 

Sorchor Wichit sa at nylig han har NBT kringkasting program eller Muai Dee Withee Thai å ta vare , det burde ha flere par seg å kjempe dette programmet. I tillegg har programmet hans boksing aldri basert noen, tid til å slåss med noen kan være sin beslutning. Derfor ære alle gangene han alltid ber til noen om å la hans boksere å kjempe med ham først med å gi ære, alle bør gi til ham også.

Muay Thai trening-mer enn en kamp sport

Muay Thai (Thai boksing) anses å være en av de eldste kampsport ferdighetene. Det er også kjent som “Åtte lemmer ferdigheter” fordi foruten med bena og hendene du kan også bruke knær og albuene. Dette er en av grunnene til at denne sporten er populære i Thailand og hele verden. Det er verdt å nevne at på grunn av høy risiko for skader grunn til bruk av albuer og knær, Muay Thai anses å være en av de tøffeste kampsport.
Denne typen er mer enn vanlige spill i Thailand. Thai folk utføre spesielle ritualer før de begynner. Før kampen starter, får jagerfly på sine knær og byttedyr, nevne deres lærer. Etter som de utfører en langsom dans, øke spenningen og kampen kan begynne.
På grunn av kontinuerlig konflikter blant Sørøst-Asia i siste, thailendere måtte utvikle noen slåss ferdigheter og det er hvordan Muay Thai dukket. Opplæringen forarbeide er lett og alt folk trengte er regelmessig mosjon. Det er enkelte historiske kilder nevner Thaiboksing 1500-tallet. Interessante er at den første registrerte kampen var mellom thailandske kongen Naresuan og burmesisk kongen for å unngå tap på feltet. Naresuan vant kampen og burmesisk warriors venstre.
I dag er Muay Thai ikke en kampferdigheter det er sport og litt mer. Siden begynnelsen av 1900-tallet folk kan se kamper Muay Thai hver dag som Suwit muay thai stadion. Det er spesialisert arenaer der jagerfly er opplæring og forbereder sine kamper og Muay Thai er en av de mest populære idrettene i Thailand. Folk som deltar i disse kampene må trenes godt og må kunne vare lenge i ringen. For eksempel i motsetning til andre tradisjonelle kampsport, det er tillatt å kjempe med knærne og albuer mens motstanderne er i clinch posisjon.
Foruten å være en profesjonell kamp sport blir Muay Thais en del av mange rekreasjonsbruken programmer både i Thailand og hele verden. Dette kommer som følge av effektiviteten Muay Thai har når det gjelder å forbedre selvtillit, redusere stress, hjelpe miste vekt (på grunn av lang og aktiv treninger). Thai boksing kan utøves av både menn og kvinner.
Disse tingene gjør Muay Thai mer enn en enkel kamp sport.