Monthly Archives: June 2016

Muay Thai fans favør av Phayakthongkham versjon boksing program.

Litunent L eller Ying Phanitcha Theeradatephong eller kvinnelig arrangøren av boksing programmet av Phayakthongkham har brakt gode bokserne å kjempe Suek Phetkertphet tirsdag 31 mai i 2016. Dermed vil det være overfylt av boksere dette programmet, nemlig Banlangngen P. Pheannaphat Mareemat å kjempe med Raktemroi Sorchor Wichit Padraew for tredje gang etter møter som to gangertide å ta snu for å være vinneren og taperen. Det er derfor de andre gode bokserne slutte dette programmet også.

 

Suek Phetkertphet program, det kan returnere for å gi lykke til fans Muay Thai igjen. Videre har litunent L eller Ying Phanitcha Theeradatephong valgt alle listene i Phayakthongkham versjonen utmerket. Dermed kan Muay Thai fans fordel av dette programmet, spesielt for master av Remat å kjempe for tredje gang for å lage fornøyelsesparken sikkert.

 

Derfor kan dette programmet bestå av andre kjente boksere; nemlig, første eller Phetsanguan å kjempe med Dateudom Singnawaarwut i 106 pounds, Khomphet Sitsarawatsia å kjempe med Kraduklek K. Klomklaew i 100 pounds, Khunphon Sitkaewphraphon å kjempe med Hachalarm Sitphuphantu i 131 pounds, Phetsomphong Sorchor Wichitphadraew å kjempe med Phetphailin Singbansrang i 107 pund og støtte bokseren eller Chaila Sarawatphaemahathai å kjempe med Onemeechok Phuhongthong i 116 pounds etter av andre eller Pomphet Singbansrang å kjempe med Singthongnoi Kerttikittiphan.

Det er alle listene vises på “Phumphanmueng” å kjempe på 7 juni.

har direktør Thad eller sjefen Sukthad Phumphanmueng ryddet alle lister av par boksere 7 juni i 2016 allerede. Deretter vil det være en master eller Sansatan PK Sanchai Muai Thai Yim å kjempe med Satanfa fulgte av andre eller Kengkat P. Pekko å kjempe med Yodsila Faretax og støtte en eller Phalaphon Phumphanmueng å kjempe med Phalangthip Situaubon og Kongkert Th. Pran 49 å kjempe med Daewfai S. Siaphet.

 

I tillegg vil det være andre; nemlig, Phetphanrit Ph. Lakbun å kjempe med Siwakorn Kerttichareonchai, Daewpharanchai å kjempe med Klaphachon Luakbanyai, Phettharia Seedakobwatsaduphanphuket å kjempe med Sansak S. Bunyiam og den første eller Phetthawat Phumphanmueng å kjempe med Anansak Mahachaiphattana og andre.

 

Direktør Thad har avslørt for journalistene Muai Boym som har gjort alle lister av par som allerede. har dette programmet vært setup av Banphonlamuengdee gruppen la Muay Thai fans for jubler opp alle uten å bli skuffet sikkert. Som et resultat, er han garantert om dette emnet.

TIA Mahaphai vil utfordre alle til å kjempe i 106 pounds med ham.

TIA Mahaphai eller Tukkatathong S. Kerttiwat vil utfordre alle til å kjempe i 106 pounds med ham. Dessuten, det siste han har bare overvunnet Binknock Denweha Tamnanlaotrang i tredje runde av Suek Phetwisate sist mandag. Deretter med tilstanden hans god kropp er han klar til å gjøre storheten av dette boksing sirkelen igjen.

 

Nylig, han bare viste sitt sinn til samarbeid med Muai Siam som er han klar til å kjempe kontinuerlig som den siste tiden med sin bedre danne 106 pounds uten redd for noen. Dermed kan han gå tilbake for å gjøre storheten og det gode navnet for små bokser igjen.

Muay Thai er blitt en populær fitness aktivitet

Moderne folk følger en livsstil som er mye annerledes enn den etterfulgt av 50 eller 100 år siden. Dette er helt naturlig fordi har folk oppfunnet mange ting som har forandret måten vi lever. Hvis vi analysere livet i dag og livet i siste, vil vi se at dagens liv er mye enklere fordi vi har mange enheter og maskiner som gjør livet enklere. For eksempel, du trenger ikke å gå din venn for å snakke med dem-du kan bruke din smartphone eller Internett. Du trenger ikke å gå til kjøpesenteret for å kjøpe noe-du kan bruke datamaskinen til netthandel. På toppen av det, er det et økende antall folk som sitter ved skrivebordet sitt timer når de er på jobb. Med andre ord, vi er fysisk inaktiv for lenge, og det er en pris for denne inaktivitet som kommer i form av helseproblemer som fedme, diabetes og andre helseproblemer. Hvis du vil om situasjoner som dette, anbefaler vi går til Thailand på din neste ferie.
Thailand er fødestedet til Muay Thai en gammel martial kunst som ble offisielt sport på 1900-tallet. I dag, er nesten 100 år senere, Muay Thai en veldig trendy fitness aktivitet. Men hva gjør egentlig denne sporten så populær og hvorfor folk reiser til Thailand for dette formålet?
Det er flere årsaken til dette. Først av alt, lover Muay Thai raske resultater. Selv etter en uke med intens trening, vil du se de første resultatene. Tap vekt resultatene vil bli bedre, vil du føle deg mer energisk, og du vil også se det styrkemiddelet av visse muskler. Videre styres Muay Thai trening som foregår i en leir i Thailand av profesjonelle instruktører som er der for å hjelpe deg å oppnå dine fitnessmål. Så får du oppmerksomheten du trenger. I tillegg er Muay Thai trening gunstig for både fysisk og psykisk helse. Til slutt, Thailand er et vakkert land og kjente feriedestinasjon, så arbeider ute er en ekte glede.

“Kai” er ganske stolte for hans 2 elskede boksere å kjempe som de master.

Kai Sitkaewphraphon eller sjefen Sitkaewphraphon boksing Camp er hedret om sitt arbeid etter hans 2 boksere i administrasjonen. nemlig, Khunsueknoi og Mangkornkhao kan kjempe som master paret de samtidig etter 2 programmer i 2 boksing stadioner. Deretter kan Muay Thai fans muntre opp for disse 2 boksere uten å bli skuffet sikkert. Betydelig, Khunsuek noi kan slåss som master ved kringkasting på channel 3 av Suek Chao Muai Thai mens Mangkornkhao kan kjempe med Phonphon Phumphanmueng som master av kringkasting på kanal 5.

 

Dessuten har Kai Sitkhaewphraphon eller hodet av Sitkaewphraphon boksing leir sa at han har trent disse 2 boksere alene hele dagen, som forberedelse, øve, godt vesener, vekter og næring med sin tillit til å bli vinnerne for begge.