Monthly Archives: May 2016

Den rike selskapet eller “Mit” har brakt tvilling fra Sør å utfordre seg selv med hver par en.

MIT Nakorn råder Muay Thai fans ikke til å savne å se form av Datephet og Phetdate eller god form twin etter at de har blitt gjort listene å kjempe etter at master par en Suek en Mit Chai. Videre vil dette programmet kringkastes onsdag 18 mai i 2016 Rachadamnern boksing stadion. Betydelig, den siste kampen har begge vært vinnerne, dette neste kamp er en interessant ett av programmet.

 

For dette programmet, har selskapet Mit Nakorn laget lister over denne twin vise den gode formen å være den nye stjernen i denne sirkelen. Deretter Phetdate kan kjempe med Phetthailand Moosaphanmai og Datephet Sakwichian kan kjempe med Chomyutjew Sitchomyut. Dermed er begge gode fremtidige bokserne, Muay Thai fans ikke bør gå glipp av for å se dette kamp om å forutsi både av dem til å bli den velkjente.

 

MIT Nakorn sa at han er virkelig sikkerat dette paret en ikke gjøre skuffelse til Muay Thai fans i fremtiden sikkert.

Det kanskje ikke være på samme måte om “Pheankhon” kan kjempe i samme vekt med sin par en.

Tuk T. Surat eller senior blant Pheankon T. Surat har annonsert klart etter hans elskede bokseren er gjort listen for kamper Suek en Thong Chai denne 9 juni2016. Dessuten, han kanskje ikke slåss med Phrachanbarn Sorchor Wichitpadraew av forhandlinger vekt for 1 pund i 113-114 pounds for ikke å mye penger selvfølgelig. I tillegg synes det at Pheankhon kan ha sin flere ulemper enn hans par en etter at han har mistet til denne personen etter vender med hverandre for en tid. I tillegg denne tiden vil Pheankon kjempe i samme vekt med sin par å minst 1 million baht sikkert.

 

Dessuten, det siste Tuk T. Surat eller senior av Pheankon har bekreftet at dette programmet dette paret en kan kjempe i samme vekt å vinne store summer. Tvert imot, kan ikke Pheankhon forhandle vekt å kjempe i 113/114 pounds fordi han har mistet dette paret en før. Dermed kan det være hans tøff oppgave. Hvis dette paret er man i stand til å kjempe i samme vekt, kan vinneren minst 1 million baht definitivt.

Mahasarakham vil gi mer penger å muntre opp “Rattanaphon”.

SIA Ya Muengchon eller tilhenger av Muai sitte Thong dammen boksing leir og samarbeid fra A. Wapheephathum provinsen Mahasarakham forbereder å muntre opp Rattanaphon Sitthongpond Lumphinee boksing stadion. Dessuten skal han kjempe med Fluknoi Moosaphanmai med hans tillit av god strategi for å bli vinneren av dette spillet.

 

har det bedre gjeldende Suek en Weeraphon og Suek Moosaphanmai som kan kringkastes denne 19 April 2016 Lumphinee. Deretter, etter Songkran festivalen dette paret kan en komme tilbake å kjempe kontinuerlig boksing stadion. , det siste Sia Ya Muengchon eller tilhenger av Sitthongpond boksing leir har avslørt at han er sikkerå muntre opp for Rattanaphon Sitthongpound uten redd for Fluknoi Moosaphanmai på grunn av god strategi Rattanaphon.

 

Muengchon sa at for denne kampen det kan bringe cheer lag fra Sitthongpond boksing leir og samarbeid fra distriktet Wapheephathum i Mahasarakham provinsen kommer med mange biler å muntre opp for Rattanaphon Lumphinee boksing stadion. Dessuten, hvis Fluknoi Moosaphanmai har et godt samarbeid også, kan han vise av dem fordi et samarbeid med Rattanaphon og Muengchon er klar å muntre opp Rattanaphon bedre måte selvfølgelig.

“Sangutai” er overbevist om at han har sin bedre IQ enn andre.

Sangutai Sorchor Piakutai har bekreftet for å vise sin gode resultater med hjernen å kjempe med kneet bokseren som Teedet Sitchakung. Deretter kan det være sikkerat med sin bedre IQ han kan være vinneren sikkert. Dermed kan dette være kjempe Suek Khomchadluek Muai Thai dette søndag 17 april i A.D.2016 Chitmuengnon boksing stadion.

 

Derfor kan det regne at dette er den store og interessante Sangutai Sorchor Piekutai å kjempe med Teedet Sitchakung i 154 pounds som master av Suek Khomchadluek. Videre kan dette programmet være oppsett denne søndagen av 17 April 2016 Chitmuengnon Ortokor 3 boksing stadion. Og det siste Sangutai eller de gode resultatene fra Khonkan har avslørt at han er ikke redd for å kjempe med kneet bokseren som Teedet Sitchakung fordi han er trygg i hjernen hans gode å overvinne dette paret en sikkert. Derfor bør Muay Thai fans sende oppmuntring til ham og åpne for now26kanal for å se ham denne kampen.

“Thanadate” vil kjempe med “Nongyot” på Suek en konge Thong på denne 20 April 2016.

For Suek en konge Thong oppsett av selskapet fans Kingthong Luakprabat, Khondeesriphuthorn forbereder å gi lykke til Muay Thai igjen. har han brakt gode over hele landet til å kjempe med hverandre; nemlig den master eller Thanadate T. Pran 49 eller skjemaet frisk å kjempe med Nongyot Sitchekarn å vise av funniness.

 

For Suek, en Thong King Rachadamnern sendt siste onsdagen i 20 April 2016, velger selskapet Kingthong Luakprabat de gode resultatene en kjempe ved å holde prisen for bare 270 baht.

 

I tillegg denne kampen vil det være Panphet T. Pran 49 å kjempe med Mangkorndate S. Phetbunmee i 101 pounds, Thabna S. Warittha å kjempe med Niathoranee Luakwittaya i 101 pounds, Yodsiam Singphomphrab å kjempe med Dodeedee Bor Bariphat i 111 pounds, Yodphet Phetchinda å kjempe med Singsiam Singphomphrab i 120 pounds, tilhenger par en eller Kongphonlek Kertkongphon å kjempe med Khathawut Kertphonthip i 126 pund , den andre eller Yimsiam Nakornmuengdate å kjempe med Rolex Fighter Muaithai 110 pund, en mester eller Thanadate T. Pran 49 å kjempe med Nongyot Sitchekarn i 113-114 pounds.