Monthly Archives: April 2016

Det bør ikke gå glipp av programmet for årsdagen for kanal 3.

Sommai Sakulmateta har bekreftet at foreslår han lister over Suek Chao Muai Thai 46 år jubileum av 3 lørdag av 26 mars 2016. Dessuten, i denne tiden ledelsen i Siam Om Noi boksing stadion har regnet om dette emnet som en aktivitet for å feire bursdagen årsdagen for kanal 3.

 

Sommai Sakulmateta eller arrangøren av Suek S. Sommai Rachadamnern boksing stadion har avslørt for å bekrefte at han er tildelt arbeidet sette store prosjekt av Suek Chao Muai Thai 46 år jubileum av 3. I tillegg kan dette programmet kringkastes lørdag av 26 mars 2016 Siam Om Noi boksing stadion. Deretter kan det være en av alle aktiviteter å gi æren for å være god selskapet også.

 

Sommai har bekreftet at siden han har mange sjanser til å sette årsdag anniversary til Rachadamnern boksing programmer for flere ganger. Da det kan gi ære til ham og samarbeid med Palangmai gruppen mye, så på dette 26 mars 2016 det kan feire for årsdag anniversary til kanal 3. Således, det kan gi ære ham mye fordi denne kanalen er den store med å få mye penger. I tillegg Muay Thai fans av channel 3 bør ikke gå glipp av dette viktige programmet.

“Boat” kan sette stor skal være verdt for å få fordeler.

Nong båt eller Nattadate Wachirarattanawong har avdekket for lister over Suek Phetwisate den store kampen denne 7 April 2016 Rachadamnern boksing stadion. , er det sikkert at alle par de kan kjempe med funniness, spesielt for den overordnede eller Phetmorakot W. Sangphraphai å kjempe med Yodphanomrung Chitmuengnon i 135 pounds. I tillegg er de annet program bokserne som slåss med hverandre, Muay Thai fans bør følge og sende oppmuntring til dem.. Dermed kan det være disapointed sikkert.

 

For Suek Phetwisate i den store kampen som kan kringkastes denne 7 April 2016 Rachadamnern boksing stadion, har formidler eller Nong båten eller Nattadate Wachirarattanawong gjort interessante lister for flere. kan det være en master av annet program bokseren; nemlig Phetmorakot W. Sangphaphai kjemper med Yodphanomrung Chitmuengnon i 136 pounds etter av andre eller Phetphanomrung av Rattanabundit universitet slåss med Chamuakthong Fighter Muai Thai i 137 pounds, støtte en eller Superlek av Rattanabundit universitet slåss med Superball Teemeunglei i 128 pund og andre. Dermed fans Muay Thai fans kan følge og sende oppmuntring til å kjempe hardt for å gjøre spenningen til Muay Thai sikkert.

 

I tillegg kan det være andre; nemlig Kaimookkhao P. Thairungriangkhamai lønnsforhandlinger vekt Khwan S. Plernchit i 131-133 pounds, Onechana A. Bunchuai kjemper med Klasuek Phetchinda i 124 pounds, Yothin FA gruppe forhandlinger vekt Rungkit Morbeskamala i 116-117 pounds, Sam Dee Phetyindee Academy hevn med Chareonporn Phobtheeratham i 109 pounds, Somraknoi W. Sangphaphai kjemper med Thongnoi Luakbanyai i 103 pounds og Kaona Plewwayo å forstå 200,000 baht med Thablang S. Warittha i 96 pund.

“Tung” er virkelig glad for hans alvorlig støttes av eksperter av boksing program.

SIA Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong er virkelig glad Suek Phetphiya som har sendt siste tirsdag i 22 mars 2016 Lumphinee boksing stadion. Dessuten, denne par en har kjempet med funniness til å være en favoritt av Muay Thai fans. Deretter har Sia Tung bekreftet for å skape gode kampen for å bli overvåket av Muay Thai fansen kontinuerlig samt takke for eksperter å sende oppmuntring til ham også.

 

I det siste, har Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong avslørt at han er virkelig glad mye at hans par en har kjempet mot funniness. Volumet av billettprisen er imidlertid ikke i mye måten å være vellykket, slik at han kan gjøre mer interessant listene ikke å gjøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert i neste kamp.

 

Tilsvarende har det regnet som han har gjort suksess etter dette paret en har vært foretrukket av Muay Thai fans. Sia Tung kan deretter opprette gode gjerninger å bli sett av Muay Thai fansen kontinuerlig etter at de har sendt oppmuntring ganske mye.

“Kingsang” har takket for alle oppmuntring til å kjempe med “Kaewphayak”.

Kingsanglek T. Laksong har takket for alle oppmuntring sendt for ham etter å ha en ulykke. Men har han følt bedre fra sin sykdom allerede å være klar til å komme tilbake for å praktisere selv. Deretter kan neste kamp han kjempe Suek Chit Muengnon mandag av 2 mai 2016 med Kaewphayak Chitmuengnon.

 

Dessuten vært Kingsanglek T. Laksong eller andre utmerket yrkesmessig bokseren og utmerket ny stjernen i Siam Keela prisen nesten døde etter å ha ulykken sin motorsykkel krasjet bilen. , har han vært nåler for flere inntil han fjerne fra slåss med Phetsuphan P. Daewrungriang. Dessuten, er denne program Suek en Thong Chai kringkasting denne 31 mars 2016; men i denne kampen er han å kjempe fordi han har tatt resten for gjenoppretter fra sykdom.

 

Men i neste kamp kan han komme tilbake å kjempe igjen med hans økende mulige mens du kjører motorsykkel. , denne 2 mai fra hans kamper med Kaewphayak det kan være andre; nemlig Phanphayak Chitmuengnon kjemper med Sangmanee S. Thianpho i 127 pounds som en ledende også.

“Bu” er virkelig glad for de gode resultatene for “Portortor og Faipha”.

SIA Bu Muengphet har takket for Muay Thai fans som sendte oppmuntring til hans to boksere til å være mester; nemlig, Portortor og Faipha. Dessuten bør det takke for leder av boksing leir og teamarbeid Phetrungriang boksing leir og Sitbunmee boksing leir mye til å gjøre sine oppgaver. Derfor skuffe det ikke ham etter vite resultatet av vinnende av hans to Boxere til 2 runder.

 

SIA Bu Muengphet eller bak Suek Phetsuphaphan Lumphinee Muay Thai stadion og Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium. Videre, etter at Portortor har overvunnet Desellek å forstå mesteren av 26 Isuzu boksing runde og Faipha å bli vinneren, det bør takke for alle involverte inkluderer av disse to boksere gjøre gode navn Suek Phetsuphahan for å være vellykkede i nær fremtid. I tillegg føler han gladdest i hans liv.