Monthly Archives: March 2016

“Kaewkangwarn” har sin beste form å vinne alle boksere.

I denne timen er lærer Oud Buayai kjempefornøyd de gode resultatene av hans bokseren i boksing leiren; nemlig Kaewkangwarn Plewwayo overvinne Superlek av Rattanabundit universitetet sikkert. Videre, det siste formen er i ned veien litt etter litt, Muay Thai fans av Kaewkangwarn venter vet vinneren resultatet for kampen Suek millioner baht for en konge Thong setup Rachadamnern Muay Thai stadion.

 

Derfor, selv om tidligere Superlek er den sterke med sin bedre form enn Kaewkangwarn Plewwayo nå sin form er verre enn ham. , mandag av 7 mars 2016 Suek en konge Thong Rachadamnern Muay Thai stadium de kan slåss med hverandre igjen med støtte til Winai Naksin og assistent eller Ponlarat Rodraksa. Deretter bør det forutsi om superlek kan være flittig å kjempe eller Kaewkangwarn kan være vinneren til bli skal 100 000 baht bokser.

 

Lærer Oud Buayai avslørt til reporteren at i denne timen Kaewkangwarn har sin ferske form ved å vinne flere boksere. , med god praktisere, flott kropp tilstand, fin strategi og god fart det kan fortelle at ingen ikke kan overvinne ham inkluderer av superlek. Videre er Superlek eldre, prestasjonen synker. Tilsvarende har lærer Oud bested hensyn til Muay Thai fans å heie hans bokseren også.

Etter “Lerttawee” har beseiret “Wayunoi” kunne han vise sin bedre form å kjempe med “Phetdam” kontinuerlig.

Otea Charumeung eller ekspert på Suek Palangmai har bekreftet at selv om Phetdam S. Sangakarnchang har overvunnet Lerttawee Phetportoror før, denne oppgaven ikke kan være så enkelt som hans tanke. Dessuten, Lerttawee har gjort sin bedre form, spesielt for å vinne Wayunoi S. Sangakarnchang eller bokseren i samme boksing leir Phetdam før. Dermed mener det at dette spillet kan ha funniness for å bekjempe som master paret en av Suek Chuchareon Muai Thai av Angmor som kringkastes onsdag 9 mars 2016 Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Derfor har Lerttawee Phetportoror eller den alvorlige forstått god mulighet til å hevn med Phetdam S. Sangakarnchang som den gamle talsmann igjen i 126 pounds etter det siste det har justert den nye par en allerede.

 

Otea har avdekket at dette master en er interessant når de har kjempet med hverandre PPTV kanal før, og Phetdam blir vinneren av slåss med funniness. I tillegg er i samarbeid med Lertawee fremdeles undrer om resultatet av den siste kampen. I tillegg senere han har vunnet Wayunoi S. Sangakarnchang eller venn av Phetdam allerede, det er tid for ham å kjempe med Phetdam igjen å vise hans gode prestasjoner og utvikle sitt potensial til å kjempe utmerket.

 

Otea er virkelig sikker på at hans neste kamp å kjempe med Phetdam kan favorisere Muay Thai fans. I tillegg kan det være Chankrit A. Phimonsri å kjempe med Yuttasak Yuttachonburi eller Sangdaew S. Kittichai og Wisanuporn Sorchor Toipadreaw å kjempe med Rachasri IG 2000 og andre nye stjerner. Dermed kan Muay Thai fans ikke bli skuffet for å se denne kampen sikkert.

“Kaew” ikke kan vinne “Marsero” lett i neste kamp.

I dette øyeblikk har Kaew Faretex allerede flied til Japan for å bekjempe Suek K-1 World GP 2016 denne fredag av 4 mars 2016 med Masero Kunder eller Holland bokseren. Dessuten, det siste han har holdt seg til å bekjempe Weerasaklek Muai Thai Yim boksing leir, det kanskje ikke har noe problem for ham å kjempe 65 kg. sikkert fordi har han hans god kropp tilstand.

 

Masero Kundor eller Holland bokseren har han sin gode historien om bekjempelse etter kamper med Sanchai PK Sanchai Muai Thai Yim i Suek Yokkhao før. Deretter bør ikke Kaew være uforsiktig å kjempe i denne kampen med ham også.

“Kiekkak” har mye energi å kjempe med noen i 122-123 pund.

Pok Mahachai har bekreftet at i dette øyeblikk hans bokser eller Kiekkak Paoin kan kjempe i 122-123 pund med alle på kontinuerlig måter. Men i siste har han akseptert at han er fortsatt forvirret for Utfør avgift for Kiekkak fra første til tredje runde har på mindre måte enn hans par en. Så, han ville være glad hvis noen har informasjonen kan fortelle ham å ha arbeider informasjon for bruk i sin forbedring for.

 

Pok Mahachai eller sjefen av N & P boksing og samarbeid av assistent Bangrachan har avdekket at etter Kiekkak har overvunnet Khomkert i den siste kampen for å slåss i 122-123 pund, han kan kjempe med noen uten redd.

 

I tillegg har Pok akseptert at nylig han er virkelig forvirret mye om utføre avgiften på Kiekkak som er mindre måten. Dermed har noen kan informasjon fortelle ham å bruke som informasjonen som arbeider for å forbedre sitt arbeid videre.

“Dommer Dong” kan ikke la Rachadamnern boksing stadion.

Nå, dommeren Worasak Phakdeekham har avslørt at han skulle vie å jobbe mye mer som head direktør og vurdering av Thai boksing sport i Thailand. Dessuten, denne nye stillingen er byttet fra hodet direktør for Chachoengsao provinsen, og han er fortsatt dommerne av Rachadamnern boksing stadion som tidligere. Men å være leder direktør på hvor ellers avhenger av muligheten.

 

Dommeren Dong sa at han pleide å være en av alle kandidater til å være dommer office leder etter av regissøren dato Chaikla. Men har det siste dommerne Worasak Phakdeekham eller dommerne av Rachadamnern boksing stadion og direktør for Sport Center i Chachoengsao i Thailand flyttet stillingen være leder direktør og vurdering av Thai boksing sport komiteen kontor i Thailand i over forventning. Deretter skal han ha sin mye ansvar å vie for sin nye jobb ved å spille sin rolle på boksing dommeren mindre enn før. Heldigvis, han er fortsatt Rachadamnern til å fungere normalt, bortsett fra arbeider i hvor ellers som avhenger av egnethet og muligheten også.