Monthly Archives: November 2015

Det har vært jublet opp for å få den alvorlige av året.

Litunent Chat har bested hensyn til dommerne å vurdere om de alvorlige kanal 7, det ikke er kunne kutte listen av Khaosanit Dragonmuaithai, som har kjempet med Koko Paemeanburi ut av dette programmet. I tillegg har begge kjempet med funniness for å bli for å være alvorlige paret en i år sikkert.

 

Sist søndag viste at den har paret de av Suek Muai Thai Chedsee mellom Koko Phameanburi å kjempe med Khaosanit Dragon Muai Thai til fjerde runde Khaosanit har slått Koko å bli slått. Men har slutten av runde Koko returnert for å bruke albuene for å kjempe med Khaosanit. den annen side, har han kjempet med funniness til blir å være leder og litunent Chat eller sjefen Surachate Dechaphan eller sjefen av S. Dechaphan har fortalt et samarbeid av dommere til å vurdere for de alvorlige fordi de tror at begge kan ha sine rettigheter til å være alvorlig en av året sikkert.

 

I tidligere, litunent Chat har avdekket at det bør takk for et samarbeid Kertphet og Sia Chun for å gi en stor mulighet for bokseren å kjempe kanal 7 ukedagene. Videre har han bested hensyn til team av dommere for å vurdere av alvorlig uten å være skyndte seg å kutte navn lister over dette paret en for å bli henrykt til bli for å være alvorlig en av året. Til slutt, Muay Thai fans har beundret dette paret som denne kampen er morsomt, det burde la dommerne å vurdere om dette også.

Konburi kan bli for å være den fantastiske, spesielt ikke å mistet noen for 3 kamper

Mitnakorn er virkelig overbevist om at Kongburi W. Sangphraphai kan bli for å være en utmerket boksing sirkelen sikkert fordi han har hans mye forfall. Han er dessuten kjent hans oppgaver med sin mye ansvar og aktive stadig å være utmerket en.

 

MIT Nakorn eller arrangøren Suek en Mit Chai Rachadamnern boksing stadion har bekreftet etter Kongburi W. Sangphraphai har beseiret Olaylek Phetsemeun Suek Phetyindee den siste kampen. Dessuten i denne tiden Kongburi har returnert for å vinne langs 3 kamper kontinuerlig, det kan være tryggat Kongburi W. Sangphraphai kan bli en utmerket dette boksing sirkelen sikkert med sin mye forfall, ansvar og aktive. kan han bli for å være gode dette boksing sirkelen for sikker, og i denne tiden Sia Nao har gjort ham som master blant Phetyindee sendt denne 20 November 2015 Lumphinee Ramintra boksing stadion.

Velg blant bokserne.

SIA Khwag PK kan 2 millioner baht å kjempe med den valgte; Videre, hvis han kjemper med Onechalong, det kjempe i 115/117 pounds. Men hvis Phrachanchai ønsker å kjempe i 116/119 pounds, kan han velge ett å kjempe for å et store mengder penger.

 

SIA Khwag PK eller sjefen av pk Sanchai Muai Thai Yim sa etter Fahmai P. Riangram har mistet score Choknamchai S. Siaphet Suek Kertphet den siste kampen Lumphinee Ramintra boksing stadion. Men uten klart poengsummen har han fortsatt sin mye brennevin å akseptere for hans tapte gjør avgjørelsen av dommerne. Men har det fortsatt flere boksere velges for slåss med Choknamchai avhengig av valg; nemlig, Onechalong eller Phrachanchai å 2 millioner baht. Til slutt, hvis han kjemper med Onechalong det skal kjempe i 115/117 pounds, men hvis han kjemper med Phrachanchai, det skal kjempe i 116/119 pounds.

“Yodfah” og “Chaiphichit” har kjempet med “Song”.

Stor sang eller Thongchai Rattanasuban har ført ny bokserne av Suek Onethongchai, som kan vise den gode formen i Suek en Thong Chai sendt denne 19 November 2015 å kjempe Rachadamnern boksing stadion allerede. Deretter bør ikke Muay Thai fans av Suek en Thong Chai være oppjaget kommer tilbake fordi det har det nye programmet å kjempe Suek en Thong Chao sikkert.

 

Big FilesTube sa at Thongchai Rattanasuban er overrasket om form av bokserne Suek en Thong Chai kamper den siste kampen. Dessuten, i denne kampen det har brakt Yodfah å kjempe med Meungchonlek og Chatphichit å kjempe med Domethong ved å la bokserne av Suek Sangmorakot Lumphinee boxing stadium for å kjempe med dem. sendt denne 19 November 2015. Videre har de viste den gode formen dette programmet, Muay Thai fans av Suek Onethongchai ikke bør være oppjaget å komme tilbake. Dermed vil det være nyheter å kjempe Suek en Thong Chai, nemlig Yodfah å kjempe med Meungchonlek og Chatphichit å kjempe med Domethong eller nye stjernene i Suek Sangmorakot Surgeant Tui. Derfor bør Muay Thai fans av Suek en Thong Chai komme å se dette spillet før forlate hjemmet sikkert.

“Noi” mener at han kunne ha bedre livet.

Selv om den siste kampen Chenoi Sakburiramthe ikke glad for stykker av arbeid Sakmongkol Sakburiram, er han ikke fortsatt uforsiktig trygt å la denne kampen skal leksjonen. Videre håper han at neste kamp kan han være sterkere. Videre har han takket for Muay Thai tilhenger for å muntre opp Sakmongkol å forstå mesteren som femte rangeringen vellykket.

 

Derfor Sakmongkol har nettopp vunnet se Chaointree Kertchareonchai Suek Muai Thai Ched Morchit boksing stadion, det har økt vinnende statistikken for 5 kamper kontinuerlig. I det siste, har Chenoi Sakburiram eller Wanida Thanadkha kommet til takke for Muay Thai fans å følge og heie frem til Sakmongkol kan forstå mesteren for å øke sin statistikk som femte kontinuerlig. Dessuten Lertsila Sitchate, Kongburapha Sorchor Laiphrachean, Phetsatis SatisCD og Phetmuengkao T Taksin har ikke gjort skuffelse for Muay Thai fans. Dermed neste kamp kan i affliation gjøre lister over de par bokserne å kjempe med hvem for å garantere Sakmongkol å være vinneren.