Monthly Archives: October 2015

“Kodea” har jublet opp for “Sing” å tjene poeng.

“Kodea Thungsong” har ryddet statistikk bokser kanal 7 eller synge Pharanchai siden han har flyttet å bo med sjefen for Thungsong siste februar 2015. Dessuten, etter at han har vunnet 12 kamper kontinuerlig, og denne 22 oktober 2015 han kan kjempe Rachadamnern boksing stadion selv om han har hans flere ulemper enn hans par en.

 

den annen side, kan han fremover for å tjene poengene etter at han har kjempet Rachadamnern boxing stadium før for å miste for San, Kaew og Sia tidligere kamper. Da har den populære boksing leiren oppkalt Camp Pharanchai i Thongsong distriktet av Nakornsrithammarat provinsen. Videre kan Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan eller sjefen gjøre listen over de par bokserne å kjempe Rachadamnern boksing igjen denne torsdag 22 oktober 2015 for å en million baht. Derfor vil det ha Suek Chuchareonmuaithai og Suek S. Sommai boksing programinnstillinger av Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong som vil ha den elskede bokseren kanal 7 eller synge Pharanchai å kjempe master paret en med Methee Sorchor Tongpadreaw som den første gangen også.

 

Sjefen av Thungsong kalt Kodea har avslørt at han har brakt hans boksere å kjempe Rachadamnern, men de har alle miste deres par boksere uansett San Phraranchai, Kaew Phraranchai og Sia Pharanchai. Derfor bør det akseptere at miljøet og navnene har verre enn sine par seg. Men denne torsdag ønsker synge Phraranchai å sin gode navn å tjene score ved å øve seg godt. Tilsvarende, når han har fjernet seg fra Suek Phunsia i Krabee provinsen på grunn av sin instant sykdom, han har trent seg hele tiden. I tillegg fortalte Kodea at før synge Phraranchai, som har navnet hans tidligere som synge eller Denlanna S. Weeraphon kan endre sitt navn til den gjeldende, han har bundet opp med Chaointree Kerttichareonchai i Nakornthammarat provinsen. Men siden februar 2015 kunne etter at han har flyttet til nye boksing leir han har vunnet sine par seg for 12 kamper, han forstå mesteren skal i rangeringen av 13rd.

Det har bedt om Muay Thai fans til synd “Yod ET”.

Somneuk Tonsoke eller sjefen av Phetsomneuk har bekreftet at selv om han har jobbet i lang tid, han ikke har hans dårlig historie for å lage en liste av boksere i dette boksing sirkel eller bryte regelen. Derfor ønsker han Muay Thai fans til synd for bokseren kalt YodET også fordi han ikke later til å mislykkes av kampen som alle beskyldt for ham.

 

Mens Somneuk ikke vet at hvorfor alle har booed hans bokseren, spesielt for ham å utføre sin oppgave med hans glad uten ønsker for å benytte fra hans bokseren. Somneuk Tonsoke eller sjefen Phetsomneuk boksing Camp har avdekket at etter at YodET er blitt drept av dommerne Praianan boksing program den siste kampen Lumphinee etter å ha kjempet med Baikhan W. Sangthep. føler han mister sin følelsen mye fordi han er overbevist om at hans bokseren har kjempet fullt. han har stilt spørsmål som hvorfor alle har booed hans bokseren mislykkes av kampen, og han ønsker å ringe for rettferdighet til hans bokseren også fordi hans boksing leir er liten. Videre utfører han hans med hans glad for å se god fremtidens bokseren. Han tilstår dermed mister sin følelsen mye med dette problemet.

 

Derfor sjefen av Phetsomneuk har bekreftet at til har han aldri laget dårlig navn til boksing sirkelen eller har opprettet feil før. Deretter bør Muay Thai fans synd for hans bokseren kalt ET. Mens han aldri bedrager til noen, bortsett fra gjøre med kjærlighet, han har aldri tatt fordel fra hans bokseren sikkert.

 

Sjefen Phetsomnuek boksing Camp sa at det ikke bør klandre for ham fordi hans boksing leir er liten. Dermed det skal synes synd for bokserne, og inntil har han jobbet i dette feltet uten å opprette en dårlig historie. Tvert imot, hadde han gjort med kjærlighet uten ønsker noen fordel eller å benytte fra bokseren. I tillegg han har gjort med hans oppriktig og respekt.

“Mai” har bekreftet for “Lomtaley” å kjempe for den store kampen.

SIA Mai Bangkaphi er fremdeles sint etter den siste kampen Lomtaley Sitsorueng har mistet til Sakmongkol 96 Pheenuang. Dermed denne kampen skulle han vise gode gjerninger uten at skuffelsen til noen. Dessuten kan det vise at Lomtaley har vist gode øve med flid og god oppmerksomhet. Men er dettide å kjempe med Rakkitti T. Phaophiamthrab og kan han ikke være taperen fordi han har hans større størrelse.

 

Foreløpig kan Lomtaley Sitsorueng bli for å være den ledende kjente bokseren; men har i det siste han mistet til Sakmongkol 96 Pheenang Keezayim med dårlig forventning. Derfor denne onsdag 23 September 2015 kan Lomtaley kjempe med Rakkitti T. Paopiamthrab i 127 pounds like Suek Chucharoen Muai Thai Rachadamnern boxing stadium av støttet fra Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong om han ikke har møtt med hverandre før.
siste torsdag kveld, Sia Sommai Sakulmateta eller leder av Palangmai og leder av Lomtaley har fortalt alle bokser å ta vare seg selv og leve bra spesielt for hans ikke tilfredshet av ytelsen for Lomtaley.

 

SIA Mai sa at Lomtaley viser alltid dårlig ytelse, bortsett fra hans gode praktisere. Men denne gang han gir muligheten til ham igjen for å kjempe med Rakkitti. den annen side, selv om hans navn er bedre kan han miste spillet på grunn av sin større størrelse å la Lomtaley for å bli vinneren.

“Ouan” har gjort Wihokthongkham eller nye stjernene for å kjempe på Suek Chitmuengnon.

Ouan Muengnon kunne bringe Wihokthongkham nye stjerner til å kjempe i Suek Chitmuengnon denne 30 September 2015. Deretter blir det lykke par bokserne; nemlig, en mester eller Yodphayak Ph. Chareonphat å kjempe med Phetaek Ph. Chalad, Thanchai Santiubon å kjempe med Mew Ch. Khaoyuhaisuzu og Khomphai Mahachaiphattana å kjempe med Klaphachon Luakbanyai. Senere, bør boksing fanklubben muntre opp bokserne for å bekjempe den store kampen denne 5 oktober 2015. Foreløpig er har det fortsatt ryddet problemet for disse boksere.

 

Ouan avslører at denne 30 September 2015, vil det være liten programmet Suek Chitmuengnon settes ved å bringe den nye stjerner eller Wihokthongkham for å bli overvåket av boksing fanklubben. Dessuten er alle formue, det bør spår at den som kan vise skjemaet bedre. Endelig, etter 30rd September 2015 det kan sette for det lite programmet for å bli invitert av boksing fanklubben å muntre opp for den store kampen denne 8 oktober i A.D.2015, og er det fortsatt har fjernet problemet av boksere.

 

For Suek Chitmuengnon sendt denne 30 September 2015, vil det være master par en eller Yodphayak Ph. Chareonphat å kjempe med Phetaek Ph. Chalad, Thanchai Santiubon å kjempe med Mew Ch. Khoyuhaisuzu, Khomphai Mahachaiphattana å kjempe med Klaphachon Luakbanyai, Rungsak Sakburirum å kjempe med Donking Morbeskamala, Sangdaew Arawan å kjempe med Muengchai Tanaimichael, Phetsanguan Arawan å kjempe med Witsanuchai Chitmuengnon , Kanthong Ph. Muengchumporn å kjempe med Pornwayu S. Yingchareonkarnchang.

“Kwag” har understreket for å få god kropp tilstand før å kjempe på programmet.

SIA Khwak bekrefter at hvis alle har sett hans boksere å kjempe av boxing stadium, det viser at de har deres god kompetanse til å kjempe for sikker. Videre bør det tror ryktene hele.

 

SIA Khwak PK eller sjefen PK boksing Camp sa at hvis det har ryktene om hans boksere, kan det være feil begripe fordi han ikke kan ødelegge hans boksing samlingens navn sikkert. Derfor boksing fanklubben kan trygt om sin beslutning om å gjøre det gode navnet sin boksing leir sikkert ved å lage lister over hans god kropp tilstand boksere å kjempe dette programmet perfekt. Dermed, hvis noen lurer, han eller hun kan komme å spørre ham også.