Monthly Archives: September 2015

Ouan bekrefter for å få en masse penger “Chitmuengnon programmet”

Ouan Muengnon har takket for Mit Nakorn å gjøre listen par en av Phetyindee Suek Chitmuengnon denne 14 September 2015. Deretter vil det være master en oppkalt Samdee Phetyindee Academy å kjempe med Rit Chitmuengnon fulgte av andre eller Yodbuadang S. Sirilak å kjempe med Riangdate Sakwichian. Dermed kan Muay Thai fans ikke bli skuffet sikkert.

 

Suek Chitmuengnon, denne 14 September 2015 vil det være Oaun Muengnon og teamarbeid gjøre listene master par en eller Samdee Phetyindeeacademy å kjempe med Rit Chitmuengnon følgende andre eller Yodbuadang S. Sirilak å kjempe med Riangdate Sakwichian, Singthongnoi Kerttikittiphan å kjempe med Chaila Sarawatphaemahathai, Chanesuek Sakphompean å kjempe med Rachasak Sitsethathu , Sia Pharanchai å kjempe med Numnoi Sitchemeaw og de første par. nemlig, Chane Pharanchai å kjempe med Phangtor Phor Lakbun og master par en eller Phitakchai Phitakphaphadang å kjempe med Onechainoi Singphlapaknoi og Chamuakphet Sitdabwad å kjempe med Yodphuthai Suranareeyim.

 

I det siste, Ouan avslører til master par en og andre at det bør takk for Mit Nakorn å gjøre listen over Phetyindee for Suek Chitmeungnon. Det bør imidlertid være bekymre for Muay Thai tilhenger for å kjempe uten verdt penger og skuffelse. Derfor bør det takk for Mit Nakorn å paret de av Phetyindee for å bekjempe Chitmuengnon; nemlig, Sam Dee Phetyindee Academy å kjempe med Rit Chitmuengnon og Yodbuadang S. Sirilak å kjempe med Riangdate Sakwichian. Som et resultat, kan Muay Thai fans muntre opp for favoritten.

Det vil være “Sakphet og Morakot” å kjempe på dette spillet.

SIA Tung Phetphiya har invitert Muay Thai fans å kjempe med Sakphet Fighter Muai Thai og Morakot Khomsaimai som andre paret en av Suek Phetphiya sendt denne 15 September 2015. Deretter bør det mener at dette spillet kan være spennende og Muay Thai fans kan vise de gode resultatene dette spillet.

 

For Suek Phetphiya sendt denne 15 September 2015 Lumphinee boksing stadion, det kan ha master paret en oppkalt Sam A Phetyindeeacademy å kjempe med Klasuek Phetchinda etter andre par en eller Sakphet Fightermuaithai å kjempe med Morakot Khomsaimai, Palangphon Phetyindeeacademy å kjempe med Rungnarai av Rattanabundit university, Chaiyo Phetyindeeacademy å kjempe med Phetphangan, Sialek Nayokathasala å kjempe med Wittayalek Singphon Ro 5 , Chanachai Khanomtom 62 å kjempe med Yodsiam Singphomphrab, Chomthong Sakwichian å kjempe med Somraknoi Ph. Thawatchai, Praewprao Phetyindeeacademy å kjempe med Supernew Nonedangyim.

 

For det andre paret en, vil det være Sakphet Fighter Muai Thai å kjempe med Morakot Khomsaimai. Deretter har Sia Tung avslørt at han ønsker Muay Thai fans å bevise sin parets ytelse igjen ved å kjempe amusingly.

 

SIA Tung avslører at den siste kampen Morakot har blitt slått for rask. Derfor denne 15 September 2015 han ønsker fans Muay Thai for å bevise sin parets ytelse å kjempe med funniness.

“Archanai” kan vise skjemaet frisk å vinne “Onechai” eller gode opplevd en.

Archanai Phetyindee Academy har akseptert at han har hans mindre erfaring enn Onechai KertMu 9 å kjempe for Suek en Mit Chai og Suek Phetwisate som den store kampen sendt denne 9 September 2015 Rachadamnern boksing stadion. Men er han fortsatt trygg med hans større figur og hans frisk å overvinne sin par en kjemper med funniness og lage imponerende til Muay Thai fans sikkert.

 

Suek en Mit Chai og Suek Phetwisate å kjempe den store kampen denne 9 September 2015 Rachadamnern boksing stadion, har selskapet Nit Nakorn serverer gjort interessante listene mellom Archanai Phetyindeeacademy og Onechai Kertmu 9. Dessuten Archanai har avdekket at denne kampen han kunne øve seg for å vise de gode resultatene sikkert med viser hans frisk form og større størrelse til kneet opp hans par en. Derfor bør det inviterer Muay Thai fans å se spillet uten skuffelse.

 

Archanai sa at det har ingen problem å kjempe i 111 pounds like med hans større form, bortsett fra hans erfaring. kan han vinne Onechai sikkert, Muay Thai fans kan muntre opp for å kjempe med funniness.

Det har alltid kamper å kjempe.

For kampen av Suek toppen King World Series 2015, bør det utsette fra 29 August i 2015 til 4 September i 2015 Kina som vanlig. Dessuten programmet Mono 29 har det sendt første boksing stadion med utlendinger og andre ledende av Aekphracha Meenayothin, Rungrat Sasiphraphayim, nummer én og Phanom Topkingboxinggym.

 

NUM Topking sier at det skal regulere dagen for sette opp Topking World Series i 2015 Kina ved å utsette fra lørdag 29 august i 2015 til søndag 30 august i 2015. I det siste, har et samarbeid informert om problemet med konkurransedyktige beliggenhet ved å utsette fra fredag 4 september Mono 29 samme tid eller 7,3010:30 PM Derfor har denne boksing stadion 8 boksere eller 4 par dem; nemlig, Thai boksere eller Khem Khemmenayothin, Rungrat Sasiphraphayim, nummer 1 og Phanom King boksing Gym. Til slutt, bør det endre tiden å kringkaste fra 30 August i 2015 til fredag 4 september 2015 erstatte Mono 29 å kringkaste samme tid. Dermed Superfight match har den 4 boksere som kampen; nemlig, Aekphracha, Rungrat, nummer 1 og Phanom.

Ikke la andre boksere å trene på boksing leir.

SIA Khwag PK har avdekket at senere han ikke tillater andre boksere fra andre boksing leirene å øve seg, bortsett fra PK bare.

 

SIA Khwag PK eller sjefen PK har avslørt sitt sinn å bekrefte med journalister av Muai Siam at i fremtiden PK boksing leir kan ikke andre boksere fra andre boksing leirene å øve sin boksing leir igjen selv om de bokserene er de gode. den annen side, kan han gi boksere fra PK boksing leir trenes, spesielt for blomstre i dette boksing sirkelen.