Monthly Archives: June 2015

Det har støttet “San Phraranchai” å bli gode bokseren.

Promotoren Chun Kertphet har beundret i god ånd ofre for Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan å kjempe med Phanphayak Chitmuengnon av forhandlinger vekt for bare 1 pund. Og har den kjente bokseren fra Thungsong mål å være den utmerkede boxer av året; Derfor, alt kan ikke annet enn sannheten definitivt.

 

Dessuten, kan det siste San Pharanchai eller utmerket kneet bokseren overvinne Superlek av Rattanabundit universitetet vakkert. Deretter kan neste kamp han kjempe med Phanphayak Chitmuengnon som master paret en av støttet med arrangøren Chun Kertphet i Suek Lumphinee mester Kirkkrai denne fredag av 5 juni 2015 Lumphinee boksing stadion. Dessuten, selskapet har avslørt for journalistene at dette paret en har blitt valgt av tar mange ganger. Men ønsker han å beundre i ånden ofring av Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan la San Pharanchai redusere hans vekt å kjempe i 126 pounds. Vanligvis han kjempe alltid uten mindre enn 129 pounds, men i denne tiden han kan forhandle hans vekt Phanphayak eller bedre en for 1 pund. Som et resultat, kan Muay Thai fans i Thailand ha en god mulighet til å se dette hot spillet sikkert.

 

Videre har Kodea eller berømte hodet av Thungsong sagt til journalister at langs tiden har han viet seg og ofret for dette boksing sirkelen fullt. Han har imidlertid for studie av San Pharanchai definere målet ikke bare for å være mester av Lumphinee boksing stadion men også sikte å være den utmerkede boxer av året. Derfor kan det være mulig å kjempe med Superlek hvis passerer fra Phanphayak i neste kamp å neste åpnet sjansen til å kjempe. I tillegg i denne kampen har San Pharanchai trent seg mye selv om han har å redusere hans vekt. Dermed bør Muay Thai fans i Thailand sende oppmuntring til ham og Pharanchai boksing leir med vurderer for gode navn og kvalitet først.