Monthly Archives: May 2015

Be om dommerne av 3 å dømme klart

Peiske eller Pornchai Thongburan har bedt om dommerne av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium å bedømme klar måte uten å ta en tittbare kjente navnet boksing leir som tidligere kamper.

 

Peiske eller Pornchai Thongburan eller hodet boksing leir eller leder av pH Thongburan boksing leir har avslørt for journalistene Muai Boym som er han fortsatt mister følelse å bedømme dommerne. Derfor denne lørdag av 2 mai 2015 kan Sornnarai ha hans program å kjempe med P. Paoin i 12nd Fukthiangroup som den første runden etter at han har mistet spillet i andre runde. Deretter bør det spørre dommerne av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium å dømme ganske uten å vise bare kjente navnet boksing leir som tidligere kamper.

 

Pornchai sa at har tilstått at han fortsatt mister følelsen til dommerne fordi det er flere som sin boksing leir som synes å være vinnerne, men dommerne har vurdert de skal taperne. Det bør derfor be dommerne av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium å dømme ganske uten å vise bare kjente navnet boksing leir som tidligere kamper sikker måte.

Det er flere premier å stimulere paret en av Toyota å kjempe amusingly.

SIA båt eller Nattadate Wachirarattanawong er virkelig at for Toyota boksing rundt den kan kampen mellom Kwankhao av Rattanabundit overfor med Yodthuanthong Phetyindee Academy å kjempe med funniness for favoriserer Muay Thai fans mye. I tillegg er det den siste kampen for å god prisen med hver kan bevise sin ytelse utmerket måte.

 

For Suek Muai Dee Witheethai sendt søndag 3 mai 2015 Rangsit internasjonale Muay Thai stadium, kan dette programmet bli sendt igjen. Dessuten, søndag det kan være den siste kampen av første Toyoya Millionnaire mellom Khwankhao av Rattanabundit universitetet overfor med Yodthuanthong Phetyindee. I tillegg vinneren kan 500,000 baht følgende av den andre å 300,000 baht, og det siste Sia båt eller Nattadate Wachirarattanawong har avdekket at denne par bokser kan kjempe være verdt pengene utmerket måte.

 

SIA båten sa at dette par bokser er endelig en mellom Khwankhao og Yodthuanthong for å bekjempe med funniness for å favorisere Muay Thai fans sikkert med store mengder penger nesten totalt 1 million baht. Deretter kan begge kjempe amusingly, Muay Thai fans ikke bør gå glipp av dette programmet Suek Muai Dee Witheethai med grunn.

Alltid kan punkt som “Phetwasorn” vinne “Sakphet” med sin fantastiske form.

Kingthong Luakphrabat har advart Tor ikke å tenke at Phetwasorn P. Ounnut kan ha sin bedre form enn Sakphet med sin bedre navn enn Sakphet. Det bør imidlertid la Muay Thai fans å se form av Sakphet etter han har banket sin par boksere for 5 kamper kontinuerlig. Deretter Suek en konge Thong sendt denne 4 mai 2015 kan han kjempe som master par bokser. Derfor tenker alle at Phetwasorn kan kjempe bedre måte enn Sakphet, de kan muntre opp for denne siden fordi Dendanai Aekwit eller en senior av Sakphet kunne utfordre dem å vite svaret sin side også.

 

De master par sendt bokser av Suek en konge Thong denne 4 mai 2015 Rachadamnern Muay Thai stadion, selskapet Kingthong Luakprabat kan lage en liste over Phetwasorn P. Ounnut å kjempe med Sakphet Kerttiphattaraphan i 114-116 pounds av forhandlinger i 2 pounds. Dessuten, selv om Phetwasorn har fortsatt hans flere fordeler, bedre form og bedre navn enn hans par bokser, selskapet ville som Muay Thai fansen til å ta en titt for form av Sakphet etter han har banket sin par bokser for 5 kamper kontinuerlig. Som et resultat, kan alle som viser at Phetwasorn har sin bedre ytelse enn Sakphet bør vise utmerket ytelsen til Sakphet med god støtte Dendanai Aekwit eller senior av ham også.

 

King Thong avslørt at til tross for bedre navn Phetwasorn, det bør best hensyn til Muay Thai fans ikke å vise form av Sakphet skal være verre enn Phetwasorn etter at han har slått sine par boksere for 5 kamper kontinuerlig. Dessuten, hvem som denne måten kan kontakte Dendanai Aekwit eller en senior av Sakphet for å være trygg sin form. I tillegg denne par bokser har hans muligheten ikke slåss med full runder av hver av dem kan bli slått.

Endre fra slåss med “Orono” til “Phanphayak”

Sommai Sakulmateta har gjort en beslutning om å avslutte fra kampene med Orono Y. Yong 101 fra Suek S. Sommai programmet og Suek en Kong Thun denne 6 mai 2015 å kjempe med Phanphayak Sitchatik i 127 pounds i Suek S. Sommai i den store kampen denne 7 mai 2015 Rachadamnern Muay Thai stadion. Dessuten er det sikre at kampene i 127 pounds kanskje verdt for Muay Thai tilhenger for å investere pengene sikkert samt slåss med funniness selvfølgelig.

 

Sommai Sakulmateta eller leder av Palangmai kan kjempe i 2 store kamper denne 6 mai 2015 og denne 7 mai 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. I det siste, Phetlamsin ikke klar til å kjempe, han har forlatt fra denne kampen for å bekjempe med Orono Y. Yong 101 i Suek S. Sommai og Suek en Kong Thun denne 6 mai 2015 som har blitt støttet av Surachai Nayoksanya å kjempe med Phanphayak Sitchatick i 127 pounds i Suek S. Sommai som den store kampen denne 7 mai 2015 i stedet. I tillegg er han virkelig sikkerå kjempe i 127 pounds som det kan være verdt for Muay Thai tilhenger for å investere pengene sikkert med kjemper amusingly for sikker. I tillegg kan Surachai kjempe med Samingdate Datefaifah også.

Båten har send oppmuntring til “Sam-A” skal fortsette å kjempe.

Båt eller Nattadate Wachirarattanawong er innlagte meldinger å sende oppmuntring for Sam-en av 5 stjerners kylling deaw yim. Da bør han føler desperat etter å bli slått av Phanphayak Chitmuengnon i første runde siste 29 April 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Dermed kan våre liv være opp og ned nivå, Phetyindee er klar til å støtte ham fullstendig.

 

Derfor båt har oppholdt seg med Sam-en årrekke, og Sam-en er en av mest stolt bokseren for å gjøre sin boksing leir å være kjent. Dessuten er Sam-A med ham som Rachaburilek og Sam D siden har han begynt å sette sin boksing leir. I tillegg Sam-A bokseren å øke sin komfort blant annet god eksemplet til junior av denne boksing leiren uten hans klager for å kjempe i hver vekt og hans gode lovende.

 

I dag, er det en dag som alle føler skuffet fordi det blir for å være verre tidsperiodene etter Sam-en har blitt slått av hans par boxer igjen. Etter at alle har kommet i å vise sin symptom sykehusrom, og Sam-en kan si noe fra munnen med bare hodet risting og hans gråter. Men med sin kamp kan han se god oppmerksomheten til hans praktisere fordi Sam-en håper å bli vinneren i dette spillet, og denne lek har gode betyr ham mye som en av alle boksere å bevise sin ytelse. Tvert imot, vært ikke alt som hans håp fordi det bør akseptere sannheten som Phanphayak er også en av de virkelige bokserne med gode manerer og utmerket ytelse til å kjempe. Men båt ønsker å velsigne Sam-A for å opprettholde sin posisjon av å slåss gjensyn med det virkelig beundrer til denne bokseren mye.

 

Det er derfor den virkelige faktum av livet at alle kan ha opp og ned nivå av livet som vi ikke kan forvente for mye. , i dag det bør akseptere at de gode har blitt vedtatt, men det venstre bare worriedness til Sam-en bare. Videre fra sin skade Muay Thai stadium dette såret fortsatt bryte sitt hjerte lenge. Men faktisk føler han ikke frustrerte fordi han mener at er det flere av Muay Thai fans sende oppmuntring til ham. Som et resultat, bør vi dårlig drømmen sammen, og det er sikkert at alle terskel ønsker å se Sam-en kjempe i neste kamp sikkert. Til slutt, båten kan ikke forlate Sam-A for å være alene og han ønsker å se braveness av Sam-en også.