Monthly Archives: March 2015

“Chomthong” har aldri mister til utlendinger langs 9 år.

SIA Mor Krabeephomdang har utviklet hans bokseren skjema langs 9 år ved å bringe hans elskede bokser eller Chomthong Chuwattana å kjempe i programmet internasjonale boksing og kjempe i Thailand etter at han ikke har miste til noen utenlandske boksere før. den annen side, har han skapt gode arbeidet fatte mesteren av Wulinfong i Kina før forståelse verdensmester i internasjonale boksing programmet. Deretter bør Thai Muay Thai fans i Thailand sende oppmuntring til ham også.

 

, Chomthong eller utmerket bokseren provinsen Yasothorn har sin varme form i denne time å kjempe 3 måter. Han har dessuten vært millionær mester bokseren Rachadamnern boksing stadion i WBC samt den internasjonale mester bokseren i OPBF. Dessuten, har det siste Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong brakt Chomthong å prisen i Chiencho i Kina for å fatte mesteren i første runde av Suek Wulinfong og overvinne de 2 lokale kinesiske bokserne.

 

Dessuten for varmt form av Chomthong i både Thai og internasjonalt program samt internasjonale programmet, har Sia Mor avslørt for journalistene langs 9 år å kjempe med de internasjonale bokserne uansett japanske, kinesiske, Sør Korea, Filippinene og andre som han har aldri miste til noen. den annen side, kan han vise utmerket form ved å definere målet å kjempe den siste runden av Suek Wulinfong denne 4 juli 2015 for griper mesteren før forståelse mesteren av internasjonale programmet ytterligere.

“Dabchot” er virkelig sikre at “Mangkorn” kan passere i neste runde.

Dabchot eller politiet Senior Thanachot Phisai eller sjefen Phuket Kertithanachot boksing Camp er virkelig sikkerat Mangkornthong Phuket Kertthanachot vil ha hans program å kjempe for sin første gang i Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boksing stadion lørdag av 21nd februar 2015 med Fahnimit Dabransarakham uten at skuffelsen til Muay Thai fans av Suek Chao Muai Thai sikkert. Derfor, i denne tiden han kan være klar til å kjempe i denne boksing stadion sikkert.

 

Politiet Senior eller Thanachot Philai av Phuket Kertthanachot boksing leir har avslørt for journalistene Muai Boym som har i samarbeid med Banponlamueng brakt Mangkornthong Phuket Kertthanachot som har støttet vise skjemaene gode å vinne 5 ganger og miste 1 tid for slåss med Fahnimit Dabransarakham i Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boksing stadion lørdag med 21 februar 2015 Om Noi boksing stadion. Dessuten, Mangkornthong har utmerket form å vinne for flere par boksere etter kampen i Sør Thailand vel som kjemper i Bangkok for 5 ganger i Lumphinee boksing stadion og Ortorkor Nontaburi vant 4 ganger og tapte for 1 gang. Dermed er han overbevist om at Mangkornthong Phuketkertthanachot ikke kan opprette disapointment til Muay Thai fans channel 3 sikkert.

Rachabhat i Chombueng landsby kalles for 3 boksere å finne løsninger.

Hjelperen PH.D. Chanchai Yommadit RachabhatUniversitetet i Chombueng landsby boksing camp har tillatt tre boksere i sitt team som er Samranchai, Yodkanchan og Denanan av Rachabhat university i Chombueng landsby boksing camp å snakke for å finne løsninger. det skal overføre høyre av ledelsen i alt, men disse tre par boksere har reist for å kjempe i enkelte områder allerede.

 

Sjefen for Rachabhat i Chombeung landsby boksing leir sa etter journalistene Muai Boym har klagen fra hjelperen doktorgrad Chanchai Yommadit om de tre bokserne i boksing leiren består av Samranchai, Yodkanchan og dateanan som har de flyttet fra boksing leir allerede. Men har noen av dem gått for å kjempe i enkelte programmer med supporterne uten overføring rett eller har noen avtale. bør det snakke med hverandre før fordi alle bør handle under rammen av loven. Tvert imot, disse navnene tre boksere er fortsatt i listen over Rachabhat i Chombueng landsby, men de har gått til å kjempe i noen som ikke er den riktige måten å gjøre. Dermed bør det fjerne problemet å fungere riktig måte uten å flytte å kjempe med noen passer de ønsker.

Han har flere ulemper, men savner i en kamp.

Pomphet Singbansang har praktisert seg utmerket måte, hodet Manote Hattayamat er virkelig sikkerå møte med Phentor T. Pran 49 i Suek Kertphet denne 24 februar 2015 soldat boksing leir. han kunne vise sin gode resultater med navnet hans upopulær, men han kan være jublet opp til bli mester av hurrarop Ayutthaya provinsen.

 

Derfor med sin gode skjemaet blir vinnerne ofte det gjorde Pomphet Singbansrang eller bokseren under ledelse av Manote Hattayamat eller ordfører i Bansrang kommune i sub-distriktet Bansrang, distrikt Bansrang, har Amphur Bangpain Ayuttayaprovinsen gitt sin å kjempe kontinuerlig. Deretter har arrangøren Chun Kertphet laget listen av ham å møte med Pentor T. Pran 49 i Suek Kertphet denne 24 februar 2015 soldat boksing leir før teste resultatene for å bli mester par bokseren i fremtiden.

 

Ordfører Manote avslørt at for denne kampen Pomphet har aldri praktisert seg med ufullkommenhet, han kunne vise sin god ytelse sikkert mye penger og har gruppen hurrarop fra Ayutayaprovinsen. Men selv om han har hans flere ulemper enn hans par bokser, har han aldri vært i presset med sin 100 prosent skal vinnerne med denne tilfeller. denne 24 februar 2015 er han sikkert at han skulle være vinneren sikkert.

 

Master par boksere i denne kampen, vil det være Banlangngen P. Peannaphat overfor med Ronnachai Santiubon etter andre par bokser eller Phetrung Sitsornong Thongkoko Paemeanburi, ekstra S. Sirilak overfor med Samranchai av Rachabhat university i Chombeung landsbyen fulgte av flere nye stjerner i dette programmet.

“Bunchu” ønsker å få hevn hans par bokser.

Phetbunchu FA gruppe skrøt for å hevn Sansatan S. Suradate i neste kamp. Videre bested han hensyn til Muay Thai fans at etter at han har kjempet i internasjonale programmer av forsvinner fra Thai boksing programmet lenge. , det kan ikke hans problem lenger fordi i neste kamp han har sin oppmerksomhet til å forstå beltet mester fra hans par bokser i kamper Suek Lumphinee mester Kirkkrai sendt denne kanalen 5 fredag av 6 mars 2015 Lumphinee boksing stadion.

 

, det kan vekke spenning før du setter opp den store kampen i Suek Lumphinee mester Kirkkrai Rachadamnern boksing stadion denne fredag av 6 mars 2015 Lumphinee boksing stadion Summer 9 par boksere inkludert av 5 par boksere sendt gjennom kanal 5. Dessuten blir det Sansatan S. Suradate eller mesteren i Thailand i 140 pounds å kjempe med gamle talsmann eller Phetbunchu F en gruppe i 138: 136 pounds. den annen side, har Phetbunchu vært taperen for en tid. Videre, det siste Phetbunchu har avslørt for samarbeid med Muai Siam at selv om han har mistet til Sansatan, etter at han har vært borte lenge å kjempe i boksing programmer med utlendinger. Men han ikke vil ha problem å hevn av hans gamle sendt talsmann TV å la Muay Thai fans å se.

 

Phetbunchu avslørt i tillegg at etter at han vært borte fra boksing sirkelen lenge, han har kjempet i boksing program og gikk for å kjempe Thai boksing program i utlandet. Men han kan møte med Sansatan etter at taperen og har å prute vekt 2 pounds. Tvert imot, for denne gang han kunne ikke ha problem som håper å bli vinneren i denne kampen også.