Monthly Archives: February 2015

“Panomrunglek” bør redusere mye vekter.

Panomrunglek Kertmu 9 har som mål å forstå verdensmester i år, denne enden av begrepet han kan kjempe for internasjonale de bare. Dessuten Panomrunglek kan forstå for beltet mester i 115 pounds ved å sette sin innsats for å delta i en Heng å beskytte verdensmester denne 5thFebruary 2015.

 

En annen utmerket bokser eller Panomrunglek Kertmu 9, før han har forstått verdensmesteren fra Daiki Kamate, hadde han fortsatt har mindre poeng tidlig at før vinne dette spillet. Senere har han tatt tur til å kjempe i både Thai og International en for å vente en sjanse til å forstå verdensmester igjen. Tvert imot, i år han kan kjempe for den internasjonale bare ifølge grunn av SiaNao eller Wirat Wachirarattanwong for å forstå verdensmester i 115 pounds. Han kan dermed redusere hans vekt fra kampene i 118 pounds til 115 pounds å forstå denne mesteren av programmet også.

 

Dette året tillot SiaNao ham å kjempe i bare internasjonale programmet Heng en å beskytte verdensmester i Nakornsawan provinsen i dette 5 februar 2015. Men SiaNao kan redusere hans vekt å kjempe i 115 pounds i år å forstå verdensmester.

Bekrefter at “Yodkhunphon” har sin plass stand.

Susak eller Tawee Niranrat eller sjefen for Sakniranrat Muay Thai leiren har avslørt for journalistene Muai Boym den Yodkhunpon Sitkaewprayoon Filmkrongsangextracoal får programmet til å kjempe i i semifinalen rundt 11st Fukthiangroup med Messey Pangkongphrab i Suek Chao Muai Thai denne lørdag 14 februar 2015 Om Noi channel 3. Dessuten kan han inn slåss med Berkbarn Luakmuengphet med denne gangen for å forberede seg godt blant kampene. Således, sjefen for Sakniranrat Muay Thai leiren har akseptert at selv om hans Muay Thai leir har ikke mye et navn varierte fra Pangkonghrab Muay Thai leiren, men han mener at Muay Thai fans av Muai Thai programmet kan muntre opp hans bokseren.

 

Susak sa at for denne kampen han skal sette alle innsats hans arbeid som best i dette boksing programmet. Deretter for beredskap Muay Thai fans i hans Muay Thai bør ikke camp å muntre opp hans bokseren det være bekymret fordi selv om hans Muay Thai camp er en liten, hans fortsatt ser betydningen av anerkjennelse. Dermed kan hans bokseren kjempe med sin gode resultater til tross av å være den andre i fortiden. Men har hans bokseren blitt for å bli mester i alle kamp. Dermed bør det være bekymret om sin beredskap fordi han ikke kan kjempe uten å vise den gode formen sikkert. Som et resultat, bør Muay Thai fans være de støtter også.

Trangen “Sriutai” å kjempe med sin lange ques.

Berm Phudin eller en av et samarbeid Suek Thai Lumphinee har oppfylt i form av den nye stjernen Utaithanee provinsen eller Sriutai Sorchor Piaekutai, som har vist vakre form og god strategi overvinne TKO eller Kaiyasit Kertchareonchai pent inntil favoriserer alle Muay Thai fans. , med sin vakre form kan han støttes for å bli kjent som i denne boksing ruten ytterligere. Dessuten, den har spørsmålet for ham om å kjempe som i neste kamp.

 

Etter Sriutai Sorchor Piaekutai har viste god form som den første å kjempe med Kaiyasit Kertchareonchai i Suek Muai Thai Lumphinee sendt TGN kanalen 8 med ikke gjør skuffelse for fans Muay Thai, han har blitt akseptert fra alle Muay Thai fans av boxing stadium og TV. Dessuten er han den nye med god ytelse av Sorchor Pieak Utai Muay Thai leiren etter viser god form å overvinne Kaiyasit vakkert den siste kampen.

 

Deretter sa Berm Phudin eller i samarbeid med Suek Thai Lumphinee om form av Sriutai at i dette øyeblikk han er den nye med god form etter viser de gode resultatene til Muay Thai fans TGN av 8 over hele landet i Suek Muai Thai Lumphinee. Siden , kan han ta en pause Muay Thai leiren for et par dager før å komme tilbake for praksis selv å kjempe i neste kamp. Dessuten kan han finne nye programmer for Sriutai kontinuerlig å skape gode og førsteklasses bokseren i fremtiden. Deretter i neste kamp bør det forutsi om Sriutai å kjempe som inkludert for å se hans program med garantere at han kan være en god fremtid sikkert.

Superball borte på grunn av hans bestått av eksamenen politimannen.

Etter Superball Banchamek eller formelle mesteren av Isuzu programmet har forsvunnet fra boksing sirkelen lenge selv om han viser god skjemaet være kjent for Muay Thai fans over hele landet, har han muligheten til å kjempe som de andre par bokseren med utlendinger uten andre programmer til å kjempe. Hva mer har ryktene om at han kan slutte fra kampene også.

 

Men i det siste i samarbeid med Muai Siam har møtt med Superball igjen fotballarenaen Siam sporten selskapet etter Superball har å kjempe fotball bursdag kamp av Baowee siste onsdag av 28 januar 2015 og deretter Superball har avslørt om sin historie at har han flyttet til Buakhao Banchamek allerede å øve seg i ca 2 måneder med god ta omsorg av Baokhao. Derfor har han praktisert seg klar til å kjempe i neste kamp på grunn av sin gode kroppens tilstand og god oppmerksomhet uten å gjøre skuffelse for alle. Dessuten, han ønsker å være den berømte, men han vet at alle har lurt på om hans forsvinner i fortiden. Faktisk, sa han at det var fordi han har kjent det gode resultatet for bestått eksamen for å være en politimann og han har praktisert om dette feltet for 1 måned. Tvert imot, det er ikke hans drøm, han har forlatt dette feltet allerede, samt å være klar til å komme tilbake til kampen i boksing programmet fullt. Det er derfor han har forsvunnet fra dette boksing sirkelen i lang tid.

“Phetsomphong” har forstått for mesteren med sin favør.

Dang eller PrabSuekSitsantad eller sjefen for Payakmeungchon har takket for Phetyindee samarbeid for å gi en god sjanse for Phetsompong S. Chalermsak eller den nye stjerne bokseren å forstå mesteren med deres avtale. Videre bør det akseptere at siden sette opp Muay Thai treningsleir, det er fortsatt ingen standard mester til å gjøre gode navn for dette boksing stadion.

 

Dang PrabsuekSitsantad eller sjefen PayakmeungchonMuay Thai treningsleir har avslørt for journalistene Muai Boym etter Sia Tung eller PhiyaratWachirarattawong har brakt Phetsompongto kamp å forstå Thailand mester i 105 pounds fra RiangdateSakwichian eller den gamle talsmann. I tidligere, har det plassert for master par bokser av SuekPhetphiya Lumphinee Ramintra boksing stadion som slåss denne 13rd januar 2015 å feire det nye året. Senere, bør det takk for Phetyindee samarbeid for å gi en god sjanse forPhetsompong S. Chalermsakor den nye stjerne bokseren å forstå mesteren med deres avtale. Tilsvarende er det akseptert at siden han har oppsett Muay Thai treningsleir, det er ingen standard mesteren av hans Muay Thai treningsleir før.Dermed, hvis hans Muay Thai treningsleir har god sjanse til å delta i dette programmet, kan han ikke savner anledningen sikkert til å være av stor ære av Muay Thai treningsleir selv også.